världens bästa...

Presenten jag fick av min söta lillasyrra, tycker jag förtjänar en helt egen plats här i bloggen. Arbetet hon har lagt ner och hur resultatet blev rörde mig till tårar när jag öppnade det igår morse. Det var så vackert!




Sen var det en avslutande sida där det stod Mamma... som jag förhoppningsvis kommer att fylla på med själv nån dag :-) Men visst är den fin? Tror nästan att jag får börja scrapbooka själv, för jag har alltid älskat att klippa & klistra, bara att numera känns det inte som att jag har tid. Som syrran ganska uppenbart har, hihi ;-) Nåväl, mycket glad och rörd över detta fotoalbum!

Tack milou ♥

it's ma birthday

Helgen måste jag säga har varit helt outstanding. Jobbade igår till ett och efter det körde jag en storstädning inför väntande kalas. Slängde ihop en mycket uppskattad anrättning, som min bror bjussade på när vi va i pite senast. Tänkte också passa på att nämna att han är singel - och snygg, såklart :-) Varsego broder! Anrättningen, som jag har valt att kalla "kräftstjärtar med salsa & cream cheese" gick verkligen hem hos en, ehum.. viss fröken vid namn mjukis, och ser ut som nedan. Efterföljande bild är en direkt marknadsföring av min snygga singelbror då ;-)


Runt halv sju dök fröknarna Elfström samt Torstensson upp, och kort där efter anlände Petersson och Lidén, med den bästa presenten ever! Dom rara fröknarna hade nämligen gått ihop och köpt skorna jag-bara-måste-ha till mig, och dom satt perfekt. Och inte va dom fula heller :-) Under kvällen stänkte vi hursomhelst lite drinkar, nåra öl samt en hiskelig mängd geishachoklad! Runt elva drog vi oss ner till Lagerlunden för en drink på stan, och klockan ett var fröken Claeson sjukt trött och längtade hem, så det var bara att kalla på sambon som fick komma å möta mig :-)

Här är my precious shoes, som jag fick av Jennie, Mjukis, Sofi, Elin, Camilla, Annica och Barro. Samt några kort från kvällen! Fatmans pose får respresentera mig och hur jag mådde när jag kom hem ;-)


Imorse blev jag väckt av älsklingen som kom me paket och en välbehövlig c-vitaminkur i form av fruktsallad. Och det va såå fina presenter. Fick min hudlotion från Bioterm, en ny necessär och läppbalsam av johan. Sen fick jag en symaskin från hans mormor & morfar, samt det finaste fotoalbumet jag sett av min underbara schvester milou!


Och i eftermiddag har vi dragit en bakisfika↑här hemma med dom som inte kunde va me igår :-) Så tusen tack alla fina vänner, underbara familjer och annat löst folk som har grattat.. jag älskar er ♥

Nu ska jag inta horisontellt läge och vänta på arbetarn som kommer om nån halvtimme!
puss & kram

s.e.m.e.s.t.e.r

Jag är faktiskt rätt nöjd med att jag slängde in en veckas semester nästa vecka. Hörde att vädret skulle bli skapligt, och jag är ganska jobbtrött, så detta är efterlängtade dagar. Som förmodligen kommer att spenderas i horisontellt läge merparten av tiden :-)

Har absolut inget inbokat, så är det nån som vill leka äre bara att höra av sig!

Nu ska jag städa undan lite här, innan flickorna kommer ikväll för lite födelsedagsmys och drinkar på stan :-)

puss ♥

morgonbestyr & morotskaka

Efter en mycket lång dag igår, med bland annat personalmöte på kvällen var jag helt slut. Trots detta så hade jag den eminenta idén att stiga upp okristligt tidigt, eller ja.. klockan 7 iaf, för att baka. Tänkte att jag skulle ta igen för de fakto att jag inte bakade i onsdags. Fast det är ju iofs en definitionsfråga. Jag slängde faktiskt ihop filmjölkslimpor när min älskade elin va här, och tanken var att jag skulle ha bakat morotskaka lite senare. Men det sket jag i. Vi gick på bio istället, och såg den geniala filmen Inglorious Basterds av den ännu mer geniala Quentin Tarantino. Den karln är ju fasiken inte kry, men fasiken vilka filmer han gör! Oustanding ♥

Anyhoo.. imorse rodde jag iaf projektet i hamn och bakade denna morotskaka, om än ett par timmar senare än planlagt. And it is dynamite :-) Nu är somliga av dom nerpackade för att medtagas till följande jobb! Ikväll blir det lugna puckar med johan, och jag längtar redan ♥




rollercoaster

Väldigt lite att tillföra etern idag känner jag. Varit mycket på jobbet. Bra och dåligt. Jobbigt och roligt. Känner att mitt slit med vissa saker börjar skörda framgång, men såklart behövs det mycket mer. Av många saker. Och mindre av andra. Fan, vad jag blev kryptisk helt plötsligt.. men vissa saker gör sig nog bäst osagda! Tror jag.

Igår hade vi match, och denna gång gick det bättre. Vann inte, men förlorade inte heller. Bara snuvade på vinsten när det återstod typ fem sekunder. Vi var helt klart det bättre laget, så slarvet i slutet som gav 2-2 var onödigt.. men det är ju tur att det inte är blodigt allvar med vår serie. Vi försöker bara ha kul än så länge :-)

Imorrn är jag ledig, så jag ska spendera en stund med elin, och sen ska jag nog baka!

Hej ♥

shoe♥me

Efter en helmysig dag på sjön med johan och hans farbror - och såklart otaliga abborrar senare - blev det en sväng på stan i hopp om lika stor klädlycka. Hittade inte så jättemycket (läs två saker), men vad kan man förvänta sig när jag bara hann me halva stan, hihi. Hittade däremot, och naturligtvis jättefort, nya skor på eurosko som jag bara måste ha. Får kanske kolla igenom finanserna först. Eller kanske önska mig dom i present? Fyller ju faktiskt år snart :-) Här är iaf skapelserna:

De vackra tingesterna, min konst och drog!


De med rosetten fanns även i lila, och det är dom jag vill ha! Är dom inte vackra, så säg :-)

Blev för övrigt trackad av en idiot till försäljare idag igen. Jag.hatar.telenorförsäljare. Dom är så fruktansvärt jobbiga, när  de lismande kräken försöker flirta sig fram i början, för att sen helt dissa mig när jag inte vill tjäna "NIO" spänn på att ta ett förbannat abbonemang. Jag har RÅÅÅD att betala FEMTIONIO ÖRE för ett jävla sms! Såå, tack.. nu har jag fått avreagera mig igen! Blir upprörd bara ja tänker på dom :-)

Förresten.. opinionsundersökning:

Födelsedagsfest lördagen den 29e augusti, eller födelsedagsfika söndag den 30e??
Vad känner ni för?

Puss så länge ♥


ingen vanlig dag...

Eftersom det är snuttens födelsedag :-)
Ska nog slänga ihop en blåbärspaj.. Jajjemän, I sure will!



Puss puss ♥

me ♥ cocoskladdkaka

Kände att det va länge sen jag bakade något, så jag hoppades på halvtaskigt väder idag för att kunna/vilja slå slag i saken. Efter en lugn och mysig förmiddag me johan, skred jag till verket :-) Så idag bjuds det på chokladkaka med cocos, som faktiskt är ett recept från Eva, vår gamla kafeteriatant på högstadiet! Man tackar!




Tänkte även att jag skulle va extremt duktig och baka bröd också. Så i skrivande stund har jag nåra smarriga(?) solroslimpor på jäsning. Detta är dock inget jag egentligen känner att jag vill få cred för, eftersom jag köpte en finax mix-påse på ica! Whop whop, så äre klart typ :-) Men säg inget till johan.. jag kommer naturligtvis ge intrycket av att jag har bakat dom helt själv, hähä :-)

Nu ska jag langa in dom i ugnen! Hej ♥

självbevarelsedrift? ja, tack!

Kroppen är lite sliten måste jag erkänna. Party i lördags, som faktiskt inte blev speciellt hårt, men som mer än väl gjorde sig påmind, inte bara igår, utan idag också. Och nu har vi spelat första matchen sen sommaruppehållet, så jag lär väl va hyfsat mör imorrn :-) Och det blev inte bättre, än att vi dessutom torskade med 5-2. Det är ju så uppenbart att man inte är en ungdom längre, men likförbannat så kör man förnekelserace all the way och försöker intala sig att man är det! Måste fasiken börja träna oftare alltså.. kan kanske vara så att jag tillochmed skulle börja satsa på att ta upp fotbollen på riktigt. Med riktiga träningar. Och en riktig tränare. Mjaa, den som lever får ju se.. när det är så förbannat surt att det ska vara så förbannat skönt att inte träna också :-)

Här är för övrigt nåra bilder från helgens firande under karl-oskarlördan. Förfesten som var en inflyttningsfest, stod mina härliga vänner annica och sloob för!




mjaa.. sann mobilslampa är man nog inte!

Under mina dryga tolv år som mobilanvändare tror jag att antalet förbrukade ligger på ca fyra stycken. Det var den gamla motorolan som tog oskulden efter mini-callen, som faktiskt efter några år blev stulen(!), för att sedan ersättas av nokia 3210. När den gjort sitt blev det den smidiga 8310:an tills jag ville upphotta mig själv me en av dom nya fräsiga yuppisarna som hade kamera. Så då blev det en sony K500i. Detta va för ungefär fyra, fem år sen. Så förra veckan kände jag mig mogen för att investera(?) i en ny mobbe. Sökte efter den som hade bäst i test, och fann denna. Och idag landade den alltså i brevisen! Beslutsprocessen från spekulation/dröm till faktiskt köp, ligger på dryga halvåret, så jag har noga övervägt detta måste jag medge :-) Nu får vi bara hoppas att guldklimpen håller lika länge som min gamla vapendragare silverräven!


090804

Så.jäkla.skönt. Nu kan jag koppla av efter en stressig/jobbig inledning på veckan genom att luta mig tillbaks å njuta av finvädret som är på intåg till stan. Är nämligen ledig imorrn, så då blir det lugna pistoler, förhoppningsvis i solen. På en strand. Eller gräsplätt. Vilket som. Sen har jag tagit ut lite kompledigt på fredag, så jag kör på samma schema även då :-)

Idag är det för övrigt exakt två år sen jag träffade (och lämnade) johan på de luxe. Trodde han va en player så jag lämnade han på busstationen runt två på natten med ett telefonnummer i handen, ifall han ville höra av sig. I nyktert tillstånd. Och ta mig tusan, det gjorde han :-) Och nu har vi varit superlyckliga i två år! Och jag kan inte tänka mig något år utan honom. Det finaste jag har!

Puss på dig älskling ♥


sommarslö och ölsugen

Känns som att många tagit bloggsemester, och jag är väl inget undantag. Händer inte så mycket heller för den delen, som är värt att publicera :-)

Häromkvällen hände däremot nåt udda. Tog en löprunda runt halv elva på kvällen och sprang uppe på hov/norr, och när ja kommer till tomtebacken hör jag ett bangande ljud uppifrån. Så när jag ska springa uppför kullen ser jag att en man sitter högst upp på backen och spelar på en trumma. Ööh..what? Blev lite skrajsen så jag struntade i att springa uppför och vek av på gatan nedanför istället. Man vet ju fan aldrig alltså.. kunde ju va nåt psykfall som just rymt från vårt angenäma psyke sankt sigfrids eller nåt. Fast mest troligt inte :-)

Idag verkar det som att det blir lite fest hos PO.. mikis å elin skulle då dit iaf, så det vore ju trevligt med lite öl. Kanske skippar utgången, men det är ju hursomhelst alltid fint att grunda! Imorron lutar det ju faktiskt åt fint väder, så då vill ja va i hyfsat skick för min lunchdejt me carro, samt att vi ska å fira johans brorsa imorrn också...sååja, som ni förstår så försäkrar jag mig bara om att jag inte ska va bakis imorrn genom att skriva om det, hähä :-)

Nu ska jag nog dra en sväng me dammsugarn!
Hej ♥

RSS 2.0