Go ahead, make my day!!

Vaknade me huvudvärk och hungrig som fan. Donade å fixade lite på morronen, åt frulle å slängde på mig kläder för att fara till TMS. Sista dagen där idag så ja tänkte bara stanna nån timme. Kände att humöret va lägre än vanligt, gick ut till bilen. Då kommer de nån korpulent jugge i hyrbuss å parkerar framför mig, går ut och pekar å grymtar nåt.

JAG: Va sa du?

HAN: Do parkerar dålit ey.

JAG: Vadårå?

HAN: Står nära svängen där. Inte bra.

JAG: Hm, så synd

Känner mig som en hormonstinn 13-åring som säger "men du då" som svar på en kass förolämpning, istället för att ha ett bra argument för att jag parkerat som jag gjort. Men orkar inte. Sätter mig i bilen, ser den korpulente juggen gå in i huset me nåt paket. Startar bilen, backar bak å kör förbi hyrbussen där juggens fruga sitter. Skakar på huvet å stirrar ner henne. iiiiiiii...känner ilskan som ändå börjar bubbla upp. Kunde dagen börjat bättre?

Väl på TMS kändes det lugnare, gjorde det ja skulle å åkte hem för att storstäda å dra fram julpyntet. Vet att det är nåra dar för tidigt, men ja hinner inte i helgen, så idag va ju perfa. Alltså städat, diskat, pyntat å tvättat lite. Börjar bli hungrig runt halv fem, får tillbaks mitt pissiga humör, pratar lite me johan på msn, som också verkar va på lite krasst humör, så vi pratar inte så länge.
Du va också hungrig va? Haha..

Nåväl, åkte iväg till willys å handlade lite ingredienser till mina saffransbullar, åker hem å käkar. Blir på bättre humör å sätter glad i hågen igång me att baka. Ska hälla i mjölet, och får se små kryp i påsen. Igen. Tappar humöret igen å drar ner till coop å köper nytt mjöl. Va fan är det för ena kryp? Andra gången jag köper nytt mjöl nu.

Medan jag blandar ihop allt, känner jag ilskan komma tillbaka. Jag kan fan inte bo här nå mer nu! Hittar kryp efter kryp, spindlar, det är fuktigt, dålig luft, jag är trött hela tiden, huvudvärk och en massa andra saker. Dags att fixa nytt place alltså. Nån gång.

Nä, hejn går it... Nu måste jag få i mig socker, så ja blir glad igen!
Hej

Fina flickorna gör stan!

I helgen blev det fest hos Barro me mjukis, elin, ankan, therese och sofi. Halvkassa charader, öl-spel och dans hela kvällen innan det bar iväg till Grace. Väl där blev det mer shake, öl och tillslut det smarta draget att köpa vatten innan hemfärd. Har ändå varit i hyfsad form idag... gick ner till mjukis när johan hade farit och kollade på satc hela dan. Klämde en smarrig pizza å en påse godis också såklart :)

Blev ungefär 70 bilder från kvällen, så här är ett urval...



Kvällen var hursomhelst enormt trevlig och jag hade skitakul me mina tjejer!
Tack Barro-gullet för igår, får vi göra om snart igen tycker ja :)

Anledning att fira?

Hela veckan har gått åt till att skriva den förbannade uppsatsen om mitt projekt på TMS. Kändes ju aldrig som att de skulle ta slut, å ändå blev de tillslut 19! sidor. Idag la jag den sista pusselbiten och slafsade ihop en schleten powerpoint till redovisningen nästa fredag. Det är nåt ja inte förstår... va fan ska vi lämna in en PP för? Är inte de hela vitsen me en redovisning? Att visa alla, inklusive lärarna, sitt arbete då på redovisningen?

Jaja, nu äre gjort. Bara tre dagar kvar på praktiken nästa vecka å sen äre tillbaks vid skolbänken. Ska bli skönt som fan!

Ikväll blire mat å mys me johan. Imorrn blire tjejferre me mina brutskijs! Stabilt.

Puss

Om du är lessen, blir du garanterat glad

Tror inte haina programledarn fick jobba kvar så länge efter detta :)






Okej stoppa pressarna - Do I've got some news for the audience


Efter hemkomsten från mikis å desperata hemmafruarna, blev de lite youtubing för att fortsätta glädjeyran...
så vad passar inte bättre än ett klipp me Pelle å Marcus?




Genialiskt. Helt genialiskt.

Branson

Brasse, Bernie, lillkarten, sötrumpan...
fyller 1år idag :)


Huseby Julmarknad

Va iväg en sväng till årets julmarknad i huseby idag me ankan... blev lite gnag på smakbitar, drack varm italiensk choklad och köpte polkagrisar!
Kanenas :)


Så typiskt

Va hos annica å tobbe igår å kolla på sverige-spanien, och jag måste säga att besvikelsen blev stor. Hoppades innerligt och drog till me en long shot att dom skulle vinna me 2-1, men så blev ju inte fallet... Borde dock inte va nåt problem att slå lettland i nästa match, men man vet ju aldrig!

Dagen i övrigt flöt på rätt ok... jobbade till två, gick ner till mikis å fikade lite me henne och hennes föräldrar som va här på besök. Gick hem för att johan just kommit tillbaks från moheda me min bil. Tack darling för däckbytet :)
Sen blev de mat såklart. Johan drog till moheda igen och jag for till tobbe å annica där de blev fotboll å ett par öl!
Stabilt.



I couldn't help but wonder...

Fick ett roligt mail igår av en kollega, där upphovsmannen (eller kvinnan?) reflekterat över kvinnors språk jämfört med mäns... och visst, det fick mig att skratta (som fömodligen var tanken) men också fundera på om det verkligen är så enkelt... Vet att det var  tänkt som ett skämt, men det måste ju ligga nån typ av sanning i det tycker man :)

Kvinnors språk i vardagen
1. Ja = Nej                                                                         
2. Nej = Ja                                                                                                        
3. Kanske = Nej                                                                                               
4. Vi behöver = Jag vill ha
5. Jag är lessen, men... = Du kommer att få ångra dehär
6. Vi behöver prata... = Nu har du ställt till det
7. Ok, gör som du vill = Passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg din idiot
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Mäns språk i vardagen
1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
1. Jag är sömnig = Jag är sömnig
2. Snygg klänning = Snygg urringning
3. Jag älskar dig = Jag vill pöka nu
4. Jag har tråkigt = Vill du pöka me mig?
5. Ska vi dansa? = Vill du pöka me mig?
6. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du pöka me mig?
7. Ska vi gå på bio nån gång? = Vill du pöka me mig?
8. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du pöka me mig?
9. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

Hur en man kan imponera på en kvinna
Ge henna vin, överraska henne, ring henne, ge komplimanger, krama henne, ta ut henne på restaurang, håll om henne, gå ut och handla med henne, le åt henne, skratta med henne, gråt med henne, ge henne smycken, kela med henne, köp blommor, håll hennes hand, skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och tillbaka för henne.

Hur en kvinna kan imponera på en man
Kom naken, ta med dig en kall öl

Är det så enkelt alltså?
För att förstå hur vi tjejer tänker och fungerar är ju denna text superb, men jag hoppas att det inte är sååå enkelt att tyda en kille! En kall öl å lite hud liksom?!!
Såå, killar... feel free to comment!

Grattis farsan på farsdag!!

Hoppas att du hade det bra och att tårtan me charlie, millan å bengan smaka gott!
Puss å kram
Älskar dig!

Kan det bli skönare än såhär?

Sitter just nu hemma å jobbar me projektet, har skrivit ungefär två sidor och är mäkta impad av mig själv. Passar på att njuta av två skivor av Soundtrack Of Our Lives som ja lånat av johan - hur fan kan ja ha missat dom? Har aldrig lyssnat på dom, av nån konstig anledning... för dom är ju helt suveräna och nu vill ja it sluta lyssna! ♥

Dagen började me kramar, frukost och en kortpromme hos J, åkte hem å slängde på en kopp java och har suttit me arbetet sen dess. Har även hunnit me lite disk å städ och nu blire väl lite mat. Hur skönt som helst är detta... vill inte börja jobba än måste ja säga. Är trött på "nine to five" och vill hellre ha det såhär hela livet. Genomförbart? Inte troligt kanske, men fasiken värt ett skott. Åtminstone ett halvår till.

Shoo



Halloween 07

Jahapp, vare min tur å lägga upp bilder från helgen då... blev tyvärr inte så mycke från min kamera.. johan råkade radera alla nämligen, haha. Men ja har snott från mina brutskijs, så här kommer ett urval iaf :)



Puss å kram

RSS 2.0