lunch, java och kondisbitar

Tycker att min lediga dag har varit väldigt angenäm. En ordentlig sovmorron och en välsmakande frukost runt halv tio fick starta dagen! Lunchen spenderades på Max med min kära schvester mikis, och sen gled vi hem till henne för lite kaffe samt inväntandet av elin som också ville fika. Fast vi stannade såklart till på coop först och köpte oss nåra kondisbitar, eftersom vi som bekant är ena riktiga gottegrisar!

När jag sedan gick hem i det ljuvliga vädret, passade jag på att stanna till på stan också. Tänkte hitta mig en ny kalender samt eventuellt nya jeans.. eftersom jag så passande faktiskt blir vad jag äter numera... Nåväl, hittade även en ny kudde till soffan och några fina ljuslyktor på Indiska som jag precis har hängt upp. Men gladast utav allt blev jag när jag, ironiskt nog, hittade denna superfina spargris :)


Finns på Åhléns för 49kr

Kvällen tänker jag spendera i soffan under filten, tillsammans med en munter roman om polska judar under andra världskriget. Carpe Diem mina vänner :)

fin vinterdag + lite annat

Orkade aldrig lägga upp bilderna från vår lilla utflykt igår, så dom kommer nu ist. Först var tanken att vi skulle åka till arabybadet för att grilla och åka skrillor, men när jennie och johan ringde och sa att det var upplogat typ 3x3 meter, så kände vi att det va liite väl litet att åka på. Därför blev grillningen i stan istället, närmare bestämt på kampaängen, och åkninen förlades än en gång till vår kära "sjön" :) Men toppen blev det hursomhelst!


Nästa utflykt tycker jag ska bli en favorit i repris, med pimpelfiske på furen i strålande sol :) Sugen nån?

Idag har jag för övrigt varit ner till malmö med chifen, för att gå igenom striddes.se. Nu känns det rätt bra igen, och jag hoppas att jag kan jobba med hemsidan och annat informationsmaterial ännu mer än jag gör.. inte minst för att det verkligen behövs för att få klart allt!

Fick även träffa cheferna på huvudkontoret samt några andra jag aldrig träffat, vilket alltid är trevligt. Framförallt så att man får ett ansikte på dom man pratar med ibland :) En annan positiv överraskning var nyss när ja kom ner i tvättstugan och det stod en sprillans ny maskin där. Helt wunderbar! Men mest fantastiskt är nog att man ens blir sjukt glad för en sån sak, hahah. Jaja, tvättandet fortskrider.. så vi ses när vi ses :)

Kram på er!

miss my darlings

Saknar mina störtsköna, underbara och supersöta syskonbarn så jag håller på att dö just nu! Sitter nämligen å kollar igenom bloggen lite och ser ju alla bilder på ungarna och familjen. Inte helt lätt att bo 130 mil ifrån har jag insett! Får kanske boka biljetterna upp snart iaf, så jag får träffa dom :)



Dom små grisarna :)




radio kronobergs mr. stern & jag

Så var det bestämt. Jag ska prata i radion. Igen. Blev nämligen uppringd idag av radio kronoberg som ville ha en liten expert som gäst i ett av deras program :)

Förra gången var när jag var projektledare för energiprojektet och vi skulle ge ut vår lilla bok "dödsstöten", och det var faktiskt rätt skoj. En aning pirrigt men inte alls så farligt som jag trodde! Denna gång ska vi prata tapetmode och inredningstrender, vilket känns ännu roligare! Blir väl lite om vad som kommer under våren, färgers betydelse, vad man kan tänka på när man färgsätter osv... så det blir jättekul!



Så den 9e februari får ni ratta in programmet Västergatan i P4 och lyssna på lilla mig :)
Hej hej ♥

snöskor & skridskor

Stack ner till sjön i förmiddags för att åka lite skriller, men det va lite för mycket snö för att det skulle gå så bra som jag ville.. Men nu har jag åkt liite i år iaf :) Får kanske göra ett seriösare försök på en riktig isbana eller nåt istället! Fler som är på månne?



Efter skrillerna åkte vi hem och gjorde våfflor, och sen har jag i stort sett bara väntat på att herrarnas kortprogram i konståknings-em skulle börja. Fasen va grym pluschan är alltså. Världsrekord på sin comeback. Helt outstanding! Fick dock se en annan åkare vid namn Alban Préaubert som jag inte har sett innan, som jag diggade stort. Hans stil påminde nämligen om gamle Laurant Tobel och hans fantastiska minspel :) Jaja, sånt här fattar bara syrran, så jag ska sluta pladdra :)

Just ja.. höll på att glömma å berätta.. Men jag har hittat ett nytt jobb till mjukis:
VD på detta företag kanske skulle passa damen? hihi :)




tyngden på dalskidan!


God afton på er!

Helgen var toppen på alla sätt. Lökade i soffan halva (läs hela) lördan, innan jag gick (läs blev skjussad) ner till stan för att möta upp elin, emil och amelie för en stänkare på bishops. Tyvärr var det fullt där, så vi valde pauze istället. Rätt angenämt ändå! Väl där fortsatte vi iaf prata om våra lösa planer på att åka till alperna nästa vinter.. som förhoppningsvis blir av dårå.. Emils pappa kör tydligen buss, och får ta med sig resenärer om intresset finns. Jag och annika blev helsugna när vi pratade om det förra veckan, men då visste vi ju it så mycket! Priset känns då helt rätt, och jag har alltid velat åka till alperna. Så nu är det bara för emils pappa att boka in sig som chaufför!

Sen, tankspridd som ja är så har ja naturligtvis glömt berätta om våra planer till johan.. men, som jag trodde, så var han inte direkt svårövertalad :) Så nu hoppas jag verkligen att det blir av!


Söndan var också toppen! Hade en aning segt huvud när ja vaknade, men det försvann rätt fort. Mötte upp annika på stan för att fika me barret, jennie och lina som redan satt på palladium, och efter fikan tog vi en liten svängom på stan. Och jag gjorde faktiskt några fynd. Ett va t.om på rea :)

Veckan har hursomhelst börjat hektiskt. Har varit full fräs på jobbet vilket gör att jag blir helspeedad på kvällarna, sover som en stock (när jag väl somnar) och sen ett kolli på morgonen när uret ringer! Men hellre såhär än som innan jul, när det var jättelugnt. Nästa vecka ska jag ner till malmö och gå igenom hemsidan med vår reklambyrå och sen hoppas jag att den blir klar nån gång. Kul me en lite utflykt iaf :)

Nu ska jag vila lilla skallen, lägga mig i soffan samt äta lite choklad! Kram på er ♥


njasi

Blev nog ingen budgivning för vår del.. Huset va perfekt; mysigt, bra utrymmen, lagom stort osv.. men det låg ju längs med stora vägen! Trodde åtminstone att det va typ ett krondike eller liten skogsdunge mellan gården och vägen, men det va jäklat i angränsning! Känner som att lastbilar och övrig tung trafik inte hör hemma på en bakgård. Man kan ju såklart sätta upp ett megaplank samt en fyra meter hög häck, för att slippa se skiten.. men det är ju som det som är charmen med att bo i hus.. frihet. Så lite synd vare!

Jaja,  the search will go on :) Nu vet ni det iaf!

drömkåken..?


Imorrn ska vi å kolla på ett hus i gemla, och det ska verkligen bli spännande.. Första visningen man är på, som gäller en själv tror ja :) Har iaf förälskat mig i huset på alla bilder, så jag hoppas att läget och allt annat lever upp till förväntningarna.. vilket gör att vi kanske lägger ett litet bud..?

Får väl se. Kul ska det bli iaf! Här kan ni kolla på det :)



rent nöje?

Har varit full fart på lilla clabbe idag.. städat bort julen och såklart satt tillbaks allt annat.. och det tar fasen en hel dag alltså! Hållt på sen imorse och det behövs fortfarande skuras, bära ner julpyntet till källarn samt städa toan, men ja tror ja överlåter det till min kära sambo, för nu ork ja it nå mer :)

Tänkte ta en promme me elin och annica om en stund och sen blire nog väldigt lugnt!

Här är loppisfyndet jag gjorde igår förresten. Jag och elin tog en sväng till östregårds loppis i moheda igår, och jäklar va me saker dom hade. Fanns ju allt, så det va synd att man it hade släpkärran me sig ;) Denna fick hursomhelst plats i kofferten och 75 riksdaler va ju som inget å snacka om! Tänkte byta ut tyget bara, eftersom det va lite slitet på ryggstödet, men annars är stolen i mint condition!


Hade fint ♥

nybakt

Fick påhälsning av mikis & ronja innan idag.. vilket va mycket trevligt! Gillar när folk bara dyker upp och förväntar sig lite kaffe :) Inte alltför vanligt i dessa trakter tror ja dock..? Hade däremot inget att bjuda på annat än glarre, så när hon for vare ja som ställde mig och baka! Gjort lite muffins samt kladdkaka.. och känner ja mig själv rätt så kommer ja nog äta upp det mesta själv..



Tv: Muffins med hallonsyltsfyllning och rosa glasyr
Mitten: Muffins med chokladkross samt choklad & kokosgarnering
Th: Muffins med vanlig glasyr

Samma recept på alla, bara att man delar upp smeten lite så det går att fylla med önskat innehåll :)

Ps. den i mitten blev iaf gode smarrig :)

www.modehuset.com

- "Modebutiken på nätet"

Snubblade in på den här sidan av nån anledning.. men ja måste säga att ja är en aning besviken av utbudet. Med SEX produkter i sitt sortiment hade nog tillochmed jag dragit mig för att öppna shopen, hihi :)


Adressen borde kanske vara www.modefriggeboda.com istället.. Eller nåt.

Notera förresten den seriösa bakgrunden på alla bilder.. för mig osökt till skolans härliga linoleumgolv á sent 90-tal! Loves it ;)

new years eve... in åkhult!

Då vare dags för nyårsbilderna.. har äntligen samlat ork för att sätta mig ner och bråka med vår internetuppkoppling. Går nämligen dödssakta här ibland, och vad jag känner på mig så äre en sån dag idag..

Hade hursomhelst en väldans fin afton tillsammans med johans vänner (som numera såklart även är mina) samt vissas tillhörande tjejer :) Kan inte annat än hylla värdparet roger och andrea som fixat allt med den superba maten, dryck och annat skoj!



Sådärja.. gick ju hyfsat fort idag! Nu ska jag inta soffläge och njuta av sista lediga dagen.. känner som att jag är i behov av en marängsvisch också.. mm, så fåre nog bli :)

Hej på er!

julhelgen i bilder

Tack vare att blogg.se har krånglat när ja skulle lägga upp bilderna, så har ja it idats försöka nå mer.. Men nu kommer äntligen lite bilder på la familja när dom va här och fira jul me oss :)
Låter bilderna tala för sig själva.. övrig tid har vi bara slappat och ätit!

Mys på julaftonsmorgon:


Julafton i moheda:

Slappar här hemma lite..


Bus på Leo's Lekland:


Ska snart ta tag i nästa bildserie, nämligen dom från nyår också :)
Stay tuned!

RSS 2.0