Midsommar

Blev tillslut bestämt att vi skulle va på JTs stuga i Moheda, som förra året. Blev först lite sill (fiskpinnar för mig) till lunch hos Johans föräldrar samt lämna av lillgrisen, eftersom han inte går så bra ihop med Ronja. Runt två anlände vi dock till stugan där det blev mera mat och förfriskningar såklart. Hyfsat bra väder, vilket gjorde att vi detta år kunde vara lite mer utomhus, med bland annat kubbspel på agendan. Sen blev det grill, pilkastning, fotboll på TV, korv till nattamat och naturligtvis mer förfriskningar, vilket kanske syns tydligt på dom sista bilderna av mig å mikis ;)

Supertrevligt måste jag säga.. mådde därefter i lördags också!
Puss ♥



Here ye, Here ye!

Fotboll och målning...I stort sett vad min helg har inneburit. Håller på att måla en fondvägg i sovrummet, som tar sjukt mycket tid, så jag har sysslat med detta sen i fredags. Mellan målningen har det blivit fotboll, promenader, en sväng på stan för att shoppa midsommarkläder (hittade såklart inget) och några timmars jobb. Alltså en helt vit helg...superhärligt!

Sen har vi det stora spörsmålet Midsommar. Har varit många vändor fram och tillbaks för att de beslutsfattande ska komma fram till en lösning. Fortfarande utan resultat. Finns som jag ser det några schyssta alternativ:
  • dra till Falkenberg till Elins stuga
  • Varberg hos Stalin
  • JT:s stuga uti Moheda (där vi va förra året) eller
  • en fest i Alvesta.
Får väl se vilket som får mest röster! Ute i god tid som alltid iaf ;)

Nu: Titta på färg som torkar och sen lägga på ett lager till.

Puss å hej ♥

Endast i Pite

PITEÅ En fest av sällan skådat slag och brist på omdöme ledde på torsdagskvällen till att två män i 30-årsåldern togs av polis då de kraftigt berusade körde en liten åkgräsklippare - med en husvagn kopplad där bak - på allmän väg. I husvagnen fanns ytterligare fem personer.

Polisen fick tips från allmänheten om det ytterst märkliga ekipage som kördes på allmän väg i en by utanför Piteå. Påringningen kom strax före klockan åtta på torsdagskvällen och polisen visste väl till en början inte riktigt vad man skulle tro, det lät ju helt otroligt att någon skulle komma på att koppla en husvagn bakom en gräsklippare ... Party i vagnen Väl på plats, kunde patrullen från Piteå dock konstatera att det var precis vad som hänt. Två ytterst berusade män i 30-årsåldern framförde gemensamt en fyrhjulig gräsklippare, som hade en husvagn kopplad till sig. Och inne i husvagnen fanns ytterligare fem partajande personer. Vart de var på väg framgår inte av historien, men förmodligen var partajet slut i och med polisens ankomst. De båda gräsklipparförarna togs med för provtagning och förhör och är nu båda misstänkta för grovt rattfylleri. De släpptes senare under kvällen.



Första doppet

Japp, det kom igårkväll med min älskling! Efter bråk med punkterade cyklar, efter promenad i skog och mark och efter att ha övervägt om vi ens ville bada, blev det tillslut Evedal där vattnet var rent och solen sken. Som den landkrabba man är, var det inte farligt alls... trodde vattnet skulle skitakallt, men det va faktiskt riktigt skönt. Tog en liten simtur ut till bojarna och sen lite plask å lek såklart. Underbart och vackert.

Nu är jag förresten klar med projektarbetet.. lite korr och småpill kvar och sen blir det inlämning. Jäkla skönt, hoppas att ja klarade omtentan också!

Nu blire kaffe på ballen, lunch och sen beställa nya sängar. Kommer ju sova som en prinsessa!

Fint ♥

RSS 2.0