Another week end

Fredagen spenderades i soffan, var helt slut när jag kom hem från jobbet. Lyckades ändå städa å diska lite, innan jag tog en lång varm dusch. Frös nämligen som en galning hela kvällen. Tände nåra ljus och kröp ner i soffan med ett glas vin och njöt av nån film på tv. Somnade runt elva och sov som en stock hela natten, förutom när brasse väckte mig nåra gånger...

Lördagen började med jobb mellan nio och två, sedan hem å laga mat. Bjöd mjukisen på lasagne! Efter det blev de duschen och göra sig klar för ferre, tjohoo. Förfesten stod mjukis för och de va jag, ankan, henke, stalin, elin och sofi som var närvarande. Himla mysigt me en lite förfest faktiskt... blir inte så hysteriskt då hehe. Runt tolv-snåret bar det av mot stan och grace. Mötte upp en blöt och karatefull johan på stan, och drog me mig honom till grace :) Där blev det shake me både elin å jake..Sorry, inge bra rim.. jag vet ;)

Söndagen pågår just nu för fullt, och jag känner mig inte närvarande. Jag och johan kom väl hem runt tre inatt och käkade mat i förebyggande syfte, men ja va lika hungrig när ja vakna imorse. Somnade om och steg väl inte upp förrän runt två-snåret... Johan åkte hem och jag kastade mig in i duschen igen. Nu har jag just ätit hamburgare och ska väl iväg en sväng till J å ta en välbehövlig promme! Skönt.

Här är lite bilder då vi fular oss som vanligt :)


Lördag på Grace

Började kvällen med att städa och diska, och korkade upp en öl. Gjorde mig klar och traskade sen in till stan för att möta upp Barro och hennes possy utanför Åhlens.

Festen stod Sofi för denna gång, vilket va kul. Det dracks och sjöngs hela kvällen. Lyckades även krossa frisör-Jimmy i SingStar, och jag å Jake slog allt motstånd totalt... Inte illa, med tanke på att jag sjunger så :)
Var en trevlig blandning människor, både nya och gamla ansikten.. men roligast var nog att se en full Jake haha.

Efter SingStar och förfest bar det av till Grace, där trycket va hyfsat me tanke på att de var fattigmanshelg! Dansade iaf tills brallorna höll på flyga av, battlade nämligen me Jake i slutet och jag trodde ja skulle dö haha!

Här kommer bilderna från gårdagen :) Håll till godo!


Win some, lose some

Efter en utmattande fredag på TMS kom jag hem runt 17 snåret, efter att först ha skjutsat hem Irene. Fastän att dagen var seg och jag var trött, hade jag tur på orderfronten och fick faktiskt nåra beställningar.. kanske inte genererade så mycke pengar, men de var skönt ändå.. Då vet man ju att man fortfarande gör rätt :)

När jag kom hem blev ja tvungen att ta hand om min bauta-disk.Tråkigt. När jag va klar pratade jag dock me johan som sa att han skulle komma in till stan. Perfa. Rakade leggsen och tog en raggardusch. Gott. Tänkte att när ja ändå skulle va hemma, så vare lika bra å slänga på ett par tvättar också. Halvkul. Gjorde det, slängde på TVn, och såg postkodsmiljonären. Sådär. Sneglade åt vänster och får en uppenbarelse: Jag har ju för fan Baileys hemma... va sitter jag här å suktar efter godis för. Guld. Tar mig en 8a baileys, och sippar på genom hela Idol sen. Najs. Får senare ett sms av johan, som säger att han nog inte hinner in till stan... grabbarna i sporthallen tar för lång tid på sig. Skit. Jag som hade rakat benen å allt. Jaja, slänger på Good Will Hunting istället och njuter av en till "balle". Mmm. Lite senare ringer johan igen och säger att han ändå kommer in till stan. Hehe. Ligger i soffan och halvsover när han kommer. Frick in a stick. Blir iaf liiite piggare efter en stund, så vi häller upp en ny baileys och käkar clementiner. Inser sen att jag inte orkar va vaken en minut till. Typiskt. Borstar tänderna och går och lägger oss. Mysigt. Vaknar hundra gånger av Brasse. Fuuck. Lyckades ändå sova ut imorse, så nu är ja pigg som en cigg. Tjohoo. Längtar tills ikväll då vi ska till Sofi och sen på Grace. Rock on!

Såå.. så äre ibland. Sometimes you win, and sometimes you lose :)
Puss på er!

Schveinigt roligt...

Nu har alltså första dagen på praktiken varit, och jag har ingenstans att va... Har sökt en massa, och det lutar åt att jag eventuellt får på mitt gamla företag TMS Electronics... hoppas hoppas, annars vette faschiken va ja ska gö!

Helgen har i övrigt varit bra... lördan låg ja inne i regnet å kollade på film, och på kvällen for ja till ztoof som hade fest. Hängde där nåra timmar innan ja drog hem igen. Va riktigt skönt me en lugn och vit helg för en gångs skull :)

Söndan va också najs.. johan kom hit runt 12.30, så vi gjorde en schveinigt go lunch och kollade på idol-marataton innan han stack iväg till mowheeda för att samlas inför sin match. Jag å elin åkte lite senare för att kolla på den, skönt me en liten utflykt på söndaseftermiddan sådär! Kul också att dom vann... efter matchen åkte jag hem och käkade pizza me mjukis och hennes arbetspolare Poo, och efter det blev de godis å Bourne Ultimatum hos henne!

Idag skulle vi förresten ha träffat vår handledare på skolan, JC, men han dök inte upp... fastän det var bestämt att vi som inte hade LIA skulle träffas för att gå igenom allt möjligt verkade det som. Han som har tjatat om att vi måste komma på möten, rapportera hure går osv... och så kan han int ens höra av sig å säga att han är sjuk el mår dåligt el nå... Jäkla konschtit måst ja säg!

Avslutar därför me att citera Patrik Larsson från Mammas nya kille: " Ta int illa upp, men du lev ju i Dr Schnuggles värld"

Klarrt å betarrt


TGIF

Så var det äntligen fredag... började me att ja sovit ungefär 4 timmar inatt, för att ja hostat å snorat så mycke(sorry johan för det), och fortsatte med tenta i affärsförhandling. Den gick ju sådär, skrev på alla frågor utom två, så ja hoppas på ett G iaf!

Åkte hem å blåste ut halva hjärnan och kolla lite på damernas match mot USA. Kom på att ja kanske borde göra nåt mer konstruktivt när det ändå regnade, så ja bakade en plåt me kladdmuffins. Elin å mjukis kom såklart som ett brev på posten och hjälpte mig decimera antalet till fem :)

Efter det vare lugna puckar... ringde runt till lite LIA-företag, men fick såklart inge napp.. så nu äre fortfarande i klistret som gäller!

Kvällen fortskred med att ja öppnade en fil på msn, fast mjukis sa att ja inte skulle, och jag hade ett DUNDER-virus i datorn. Ringde Jonas, syrrans ex, och förklarade problemet. Blev dock inge klokare på det han försökte säga, så vi får väl se hure går me viruset. Kan fortfarande inte logga in utan att skiten visar sig, och jag skickar det vidare till alla på min kontaktlista :(

Sorry för det alla berörda.. my bad.. IGEN! (är ju it första gången jag går på msn-virus-niten direkt, hehe)

Nu har iaf mjukis gått hem, och jag tänkte faktiskt ta en riktigt tidig kväll själv. Ska bli skönt me lite sömn, efter en jobbig natt!

Peace out!

LIA-djäeveln

Nu börjar ja få panik... har ingen praktikplats än å vi börjar på MÅNDAG!
Har sökt överallt känns de som, men ingen har tid eller plats för en... har ev chans att få på södra skog, men man får väl inte hoppas allt för mycke!

Vad gör man om man inte får en plats? Sumpar 10 veckor åt helvete el? iiiiisch, vore ju it så brau kanske.

Anyhoo... dags å ringa vidare!
chip

Pite i veckan

Måndag: Tog flyget upp till pite på morronen, och möttes av brorsan å hans barn på kallax! Emmsan va lite blyg från början me tinade upp rätt fort.. Linus kände nog inte igen mig, me tanke på att han är 1år och att jag senast såg honom i julas. Körde hem till till syrran där de blev fika å lite skitsnack. Kvällen va ja hos brorsan å drack lite vin å pratade en massa :)

Tisdag: Väcktes vääldigt tidigt av emma som ville ha frukost. Gjorde inte så mycke på dan.. lämnade henne på dagis, drack kaffe, surrade mm. Middag blev de hos syrran där vi "firade" min födelsedag också, så ja fick en massa fina paket! På kvällen vevade jag å charlie igång det gamla 8-bitars nintendot å drog en match i super mario :) Vann såklart..hehe

Onsdag: Tog de lugnt på förmiddan, och sen kollade ja på emmsan då hon skulle åka skridskor me syrran. Fikade lite på stan me Angela, började känna mig sjuk, åkte till syrran å kollade på film me henne å bengan, fick feber och gick å la mig!

Torsdag: Vaknade genomblöt i svett.. stapplade mig ner för trappen å drack vatten och sen la mig inne hos syrran å surrade nåra timmar :) Försökte hålla mig vaken resten av dagen genom att underhålla emma å linus. Gick dock inte så bra, så de blev en tidig kväll.

Fredag: Kände mig hyfsat bättre, så det blev en lugn förmiddag hos brorsan me ungarna. Eftermiddan spenderades på stan, där ja hittade nya bandyskor! Fikade lite me Thompa också lite senare. Kvällen samlades vi alla hos brorsan, för att jag å mamma skulle åka på lördan! Mycket trevligt å hinna umgås me alla samtidigt :)

Lördag: Steg upp, sliten som fan, 06.20 för att käka lite frulle å packa väskan. Mamma kom till brorsan runt 7, och sen bar det iväg till statoil för tankning. 07.45 var vi på väg söderut. Körde till nyköping ungefär, alltså ca 100 mil, och sen fick mamma ta över ratten för att mina ögon va helt trasiga... Runt 21.45 svängde vi in på OKQ8 vid citygross och tankade å köpte mjölk. Sen va ja hemma, å de va såå skönt!!

Har varit helt underbart att va hemma en sväng, men ja tror faktiskt inte att ja kommer flytta tillbaks inom den närmsta framtiden... Kul å träffa familjen å kompisar, men ja har inte så mycke kvar för själva stan å alla andra längre... Tycker familjen får flytta närmare mig iställe :)

Här är lite bilder

1.2.3.4.

5.6.7.8.

9.10.11.12.

13.14.15.

16.17.18.


1. jag å syrran plåtar oss
2. charlie spänner sig
3. emma
4. Linus
5. bror
6. jag å lainus
7. charlie å janna hos dom i deras nya kök
8. tjohoo - jag å lins-linusen
9. busungen är trött
10. papí, mamí å bror
11. janna, millan å emmsan
12. pappa å morbror peter, i fredags
13. första dagen hos syrran
14. födelsedags-dags hos millan.. charlie å emma
15. bus me linus hos millan
16. mamas and papas
17. Linus, syrran å bengan
18. De veet du...á la linus :)

Nu kan nog inte inlägget bli större, så jag tänker återgå till soffan och försöka kurera förkylningen jag drog på mig under veckan!!

Goodnight ya'll :)


RSS 2.0