Lasses sega gubbar...

Nej, jag har inte misstagit mig och förväxlat Lasse med Hasse. Det var bara så det kändes att sitta ett helt gäng på föreläsningen idag, när Lasse snackade om Ekonomisk Order Kvantitet, lagerräntor, frakter osv. Inte upphetsande för fem öre, och jag tror att de flesta håller med. Verkade inte heller som att han va så bekväm med pauser, med tanke på att vi körde två-timmars pass eller längre, plus att han drog över tiden med en halvtimme. Kanske va därför många ställde sig upp å gick kl halv fyra.. inklusive yours truly.

Veckan kommer väl för övrigt att se ut ungefär som idag... plugg och jobb i stort sett. Tanken är väl att hinna fara till älsklingen i moheda också, nu när han är borta för praktik i FYRA veckor, den skurken :)

Helgen va för övrigt kalas... fredan blev lugn å fin, jobbade på lördan på dan å kvällen blev det hemmafest hos mjukis... fullt ös, medvetslös ungefär! Lägger också upp lite från helgen, och låter bilderna tala för sig själva...



Puss å hej!

Pite-trippen

Har sedan vi kom hem inte haft tid eller ork att lägga upp lite bilder från Pite, men nu kommer dom :)
Det var superhärligt att komma hem en sväng. Har mest tagit det lugnt å varit me familjen, men hunnit me lite av varje. Min comeback som snowboard-åkare får dock vänta, va inte så lätt som ja trodde efter 10års uppehåll. Annars har vi åkt lite på längden, som gick bättre, kört skoter, lekt i snön å annat woligt!


Såå, de blev ju nåra bilder som ni förstår... och detta är bara en bråkdel.
"Creme de la creme" mao ;)
Puss

Tillbaka i etern

Har visst glömt att skriva på ett tag... har haft fullt upp å inte riktigt orkat sätta mig å slänga ner nåra rader.
Tackar ändå ödmjukast för att ni lyckas fylla kommentarfältet trots bortavaro :)

Sen senast har jag hunnit me sthlm i dagarna tre. Jobbade för TMS på elektronikmässan i Älvsjö förra veckan. Var hyfsat långtråkigt, men kul att få prova på iaf. Hotellsängen å frukosten va nog höjdpunkten på hela resan, samt besöket till Texas Longhorn vid Hornstull, där det blev en "Ladies", alltså 200g kolgrillat kött, majskolv, rökig bbq-sås, pommes, sallad å två iskalla öl. Smarrigt så det förslår!

Har ju också hunnit va förkyld, men det börjar faktiskt bli bättre. Hoppas att jag är helt återställd till på fredag då jag å johan drar till de norrländska vidderna för lite familje-häng kombinerat me snö, skidor och förhoppningsvis en dos sol. Fan va fint de blir!

Veckorna i övrigt har gått åt till att jobba, va i skolan, leta lägenhet, festa, kolla på fotboll/handboll osv. Inte illa alls måste ja säga.. men de ska blir riktigt skönt me 5 dagars semester!

Puss å hej

RSS 2.0