Family Fun Fitness

Sorry johan, men ja måste bara :)

Igår efter joggingrundan blev de lyxiga keso-mackor och en dusch. Sedan blev de ännu mer träning i form av det genialiska spelet "family fun fitness" på nintendo 8a bitars... Inte dumt alls måste ja säga! Synd bara att vi duschat innan, för hejn är fasiken jobbigt alltså... Huh!



Nån som vill prova? Säg bare till :) Det gäller bara koncentrera sig och slå den rackarns sköldpaddan!
Puss



Tisdag - MMVII

Har börjat på mitt projektarbete idag, men ja måste säga att inspirationen inte är den bästa. Ska försöka skriva om TMS och hur de kan effektivisera deras interna logistik, med hjälp av nya hjälpmedel och nya rutiner... Spännande va? Har nog aldrig varit såhär slö när det gäller att komma igång... eller jo, nu när ja tänker på det, så brukar det nog va såhär varje gång :) Jaja, har iaf börjat skriva inledningen och styltat upp lite av innehållet, så nu fåre va bra för idag. Blir väl å sitta hemma imorrn me en stund och fara till TMS efter lunch. Få lite statistik av Tobbe kanske.

Nu har ja just käkat lite, och pratat me johan.. så vi ska ut å springa en sväng ikväll. Skönt för ryggen känner jag, me tanke på att ja suttit i soffan å jobbat sen tio ungefär. Förkylningen har ju äntligen släppt taget nu, så nu äre mycke bättre flås tycker ja. Va ute en sväng igår och i söndas å sprang också, så snart är man på topp :)

Anyhoo.. nu ska joggingskorna på!
puss å hej ♥


Bye Bye Birdie

Då vare måndag igen... helgen blev lugn som förutspått. Va hos elin på fredan, men jag o mikis åkte hem rätt tidigt då vi var sega, plus att ja va så förkyld och skulle upp å jobba på lördan. Lördan blev de alltså jobb till två, sen for ja å mikis å pantade burkar och handlade. Kom hem runt fyra, och började tok-städa. Var verkligen i ett stort behov av dammsugning, diskning, dammtorkning mm. Skönt att hinna göra bort lite innan jag skulle till annica o tobbe!

Ja just ja... fan så typiskt... Precis när ja var klar, allt glänste och ja precis skulle fara, hörde ja värsta smällen i dörren, och tänkte att de va bernie (nytt smeknamn på katten) som hoppade in i den för att han ville in. Öppnade dörrn och får se en jävla matta av fågelfjädrar utanför. Trodde ja skulle smälla av. Plus att fågeljäkeln fortfarande levde och blev jagad av katten överallt. Får tag i fågeln, som är helt kal på ryggen och riktigt sliten. Vet it va ja ska göra, men bestämmer mig för att ja måste döda han. Och hur lätt är de då? Hur fan dödar man en fågel på minsta smärtsamma sätt? Tar iaf tag om honom och försöker knäcka nacken, men det gååår ju it... han fortsätter ju att leva. Börjar grina å får halvpanik, provar igen, men det funkade inte andra gången heller... så ja lägger han i soptunnan när han fortfarande andas.. Fan va hemskt alltså! Säger iaf förlåt och går tårögd därifrån. Kunde ju it göra nåt mer :(

Dammsög upp alla fjädrar och åkte till tobbe o annica... skulle käka tacos, kolla på film och knapra karra me dom. Blev iaf trevligt, trots min incident... och de va precis va ja behövde. Lugnt å stilla :) Åkte hem runt halv tolv, plockade upp johan som varit hos nån polare å kollat på fotboll, och sov som en stock!

Igår blev det också lugna puckar. Vi åkte ut till norremark och tog en låång skogspromme, åkte hem å käkade lunch, hängde här en stund och sen åkte vi till johan för kvällspromme, kakor, bastu och varma mackor :)

Idag är jag egentligen sjuk, men ja tror ja ska fara till TMS en sväng ändå. Vaknade me sprängande huvudvärk, rinnande näsa och hostningar, så ja tänkte att ja skulle va sjuk för en gångs skull... men det är it så lätt. Känns som att ja har lite grejer att göra, så ja drar nog dit efter lunch iaf.

O&O

sjuk igen?

Happ.. då vare dags igen. Kände kliet bakom näsan igår och idag är jag dunderförkyld igen. Snorar, nyser och fryser. Trodde ja skulle klara mig me tanke på att ja blev sjuk i pite för dryga månaden sen, men icke de icke. Mamma började ju bli sjuk i lördas när ja va där och johan blev förkyld i tisdags, så ja utmanade kanske ödet lite väääl mycke, när ja hängt med dom,  men va faan... två gånger på två månader. Va är oddsen på det?

Anyhoo...Veckan har iaf gått i lugnets tecken. Jobbat på TMS men även lyckats tränga in nåra timmar på striddes. Känns skönt å komma till ett betalande jobb ibland :) Kvällarna har ägnats åt mys och promenader me johan, så dom timmarna har ja väl uppskattat mest måst ja säj! Tråkigt och jobbigt å slita sig upp från en varm säng på mornarna bara.

Helgen blir nog också wätt lugn... ska ti elin som har fest imorrn en sväng, men nyktert då man jobbar på lördag igen. Lördagkväll verkar bli rätt innehållslös, men nåt kul kanske dyker upp. Skönt me en lugn helg skare iaf bli :)

Nu äre dags för min fluffiga tjockpannkaka som ja just tog ut från ugnen... Mmm

O&O





I am Forrest Gump, I am

Nu ska ni få höra nåt som jag aldrig trodde jag skulle få berätta...

Jag har börjat jogga!

Är det inte helt otroligt? Jag har faktiskt varit ute å joggat två gånger denna vecka och det känns verkligen superskönt!! Allt tack vare den där söta mörkhåriga rackarn jag träffade på De Luxe en kväll i augusti :)

Han har otroligt nog fått mig att börja springa, och vi ska fortsätta med det nåra kvällar i veckan så länge det går. Efter ett pass känns det skitskönt: stretcha, komma in i värmen, ta en dusch och koppla av me en kopp té. Har dock liite träningsverk i vader och lår, men det ska vi nog få ordning på. Kanske inte så konstit egentligen, me tanke på att ja sprang runt HELA sjön i måndags, och det va första gången jag rörde på mig sen 8an i stort sett, haha.

Snart har väl flåset förhoppningsvis kommit igång, så ja orkar springa ännu längre... för gudarna ska veta att lillkroppen min behöver detta! Nog dags att bygga upp lite muskler, så ja it säckar ihop snart :)

Anyhoo... nu vet ni det, om ni undrar varför ja it är inloggad på msn om kvällarna! Then I'm out running :)

puss

Ny vecka

Va ett tag sen jag rapporterade nu känner jag... Har bara varit fullt upp me jobb och annat. Förra veckan blev de mycke jobb på TMS, fastän att det var skitlite att göra. Kvällarna spenderades i soffan, me johan och me tjejerna såklart.

Helgen blev VIT för mig!! Fredag efter jobbet åkte ja till elin och hängde där när hon tog ett par öl och sen drog på krogen me hennes granne. Lördag jobbade jag, kom hem, pratade me syrran, pratade me pappa, hängde lite me johan och sen for ja till tobbe å annica på fest. Tytti och Emil var här och hälsade på från köpenhamn, så ja tänkte ja skulle passa på å hinna träffa henne iaf. Gillade dock mitt drag att köra till dom, för då kunde ja fasiken inte ta den där ölen som skulle smakat gott :) Festen va ändå kul, och runt halv 12 snåret skjussade ja bruttorna till stan och grace. Träffade upp johan som också just kommit till stan, for å köpte mat och sen blevre gonatt!

Gårdagen blev också lugn och fin.. söndagsfrulle, storhandling på willys, lunch, långpromenad, middag, hem och städa lite och sen film me J. Mycket härligt :)

Så nu äre ny vecka som nalkas. Ska jobba idag på striddes, vilket känns skönt me tanke på att ja måste ha extra cash för att klara mig. Blir ju inte så mycke extraknäck när man redan har praktiken på heltid. Har dock sagt till min handledare att ja måste jobba på striddes om dom ringer... annars klarar ja ju inte mig..hoppas att hon förstår!

O&O


RSS 2.0