Mirakel tack!

Det är nog vad som behövs för att jag ska klara tentan, för det gick fasiken inte bra alltså. Satt å smaskade på en apelsin för att fördriva tiden och eventuellt hitta nåt att fylla ut pappret med, men ja tror inte att det lilla jag kom på kommer att räcka! Tyvärr. Men man vet ju aldrig iofs... påsken är väl tiden för mirakel om nåt, har jag hört från nån bok!

Nu blir det iaf mat och mys med johan!

Glad påsk alles ♥


Jeez

Vars kom all snö ifrån? Kul, men borde ju ha kommit runt juletid iställe...

Idag SKA jag iaf plugga till tentan på torsdag, trots att jag kommer att misslyckas kapitalt. Läste lite igår, men har som ni säkert förstår ingen ork el motivation kvar. Tungt. Det kanske är bra att det inte är strålande sol å 10grader varmt som i söndags! Då skulle man ju vilja gå ut istället.

Nu ska jag hursomhelst ut iaf.. måste ner till ica å köpa tvättmedel!

Morronstund har guld i mund, raiiight mjukis? ♥



Potpurri

Fick tillbaks min tenta i ledarskap idag... resultatet va ju inte riktigt vad jag förväntade mig, eftersom jag trodde att jag åtminstone skulle kamma hem ett G. Men inte det. Tror det har med karma att göra, eftersom jag va övertygad att jag skulle få IG på tentan i strategiskt inköp (eller vilken kurs det nu var) men lyckades få godkänt av nån anledning. Det kom nog tillbaks å bet mig i rumpan denna gång! Hoppas bara att tentan på torsdag går bra, inte för att jag tror det men... kan ju som sagt alltid hoppas!

"Förkylningen" eller vad det nu är, kan bero på katt-och-pollen-kombinationen, så nu har jag köpt nån medicin som förhoppningsvis hjälper. Måste även medicinera katten, för idag hittade jag den första fästingen för året...iiiii. Lite tidigt el? Kan dom inte bara gå å dö? Utrotas totalt.

Helgen blir av blandad karaktär. Lugnt ikväll antar jag, jobb imorrn på dagen, och födelsedagsfest hos Soffipropp på kvällen. Det blir kanenas! Ska dock hålla mig till ett mindre antal öl än vanligt tror ja!

Jo just ja.. vi har fått lägenhet nu också, för dom som inte vet. Blev en 3a och vi får flytta in den 1a maj. Så nu finns det ingen ursäkt om platstillgång för dom som vill hälsa på, men aldrig får tummen ur :)

Puss å hej ♥



Bonjour tristesse

Vaknade kvart över sju idag av att katten va extremt gosig + att flickvännen stod å skrek utanför. Öppnade så hon kunde komma in å leka, å gick å la mig igen. Ganska snabbt var det fullt slagsmål i lägenheten, plus att solen strålade in, så det va ju bara att stiga upp! Tänkte sova länge idag eftersom jag inte börjar jobba förrän 12, men det sket sig. Så nu har jag haft en extremt långtråkig förmiddag där jag inte gjort många knop.

Igår va förresten en historisk dag. Kan nämligen berätta att jag fick med Elin å Annica ut på en joggingrunda för första (och förmodligen sista) gången :) Har nog aldrig varit så o-svettig efter en runda på vägarna..haha! Nåväl, bättre än att it röra på sig alls. Somnade iaf gott i hopp om att aktiviteten skulle göra mig frisk igen.. Vette fan vad som är fel. Snorar och nyser igen, så ja antar att det är förkylning på gång IGEN. Eller så är det pollen eller nåt annat?! Jobbigt är det iaf..

Nu blir det dusch och mat, sen jobb. Morgondagen blir förmodligen likadan, förrutom att jag ska till moheda efter jobbet. Skönt!

Abrazo mi amigos ♥

20.45

Reklampaus för klåparna Simon & Tomas.. alltid lika kul att se vad dom åstadkommer. Undra vad andra inredare tycker om deras verk? Dagens avsnitt bjuder iaf på allsköns skrikande färger, fejk-fjärilar på väggarna och ett medium som driver ut onda andar... I rest my case.

Dagen i övrigt har varit till belåtenhet. Bakläxor och Optimal orderkvantitet till frukost, Seinfeld till lunch och middag, Forrest Gump till kvällsfika. Slingat håret, sprungit lite och handlat på willys. Pratade med Kärnhem idag också, så förhoppningsvis får jag min praktik där. Bara inköpschefen kan övertala VDn att jag behövs! Hope hope.

Helgen bjöd också på en del intressanta grejer. Ena kassan på striddes blev länsad på sedlar i fredags, jobbiga kunder som aldrig ville gå hem i lördags + en karatefylla á la zandra på kvällen. Inte bra, inte bra. Bakis-söndan blev inte heller så lugn å fin som jag tänkt... men vad gör man?! Fick iaf spendera den med den jag helst ville spendera den med!

Kram banan ♥



RSS 2.0