då kör vi!

Nu har jag pillat lite med nya bloggen, och anser att jag är hyfsat klar. Slående lik denna till utseendet, men så går det när man inte är nån hacker! Control+copy har figurerat kraftigt vid iordningsställandet om ni förstår vad jag menar ;)

Så med visst vemod säger jag adjö till coolazandra, och hälsar alla välkomna till augustifamiljen!

Här hittar ni nya bloggen!

time out

Tanken var att återkomma med nytt material samt ny blogg så fort syrran och olle åkt. Verkar dock som att det får dröja lite då jag känner mig allmänt trött och totalt oinspirerad till att skriva. Kan dock säga att veckan som dom var här, var toppen. Vi tog det relativt lugnt... Har bla. busat på Leos Lekland, gått på stan, fikat, lekt lite överallt, läst böcker, åkt pulka och myst såklart. Här kommer lite bilder, så får vi hoppas att inspirationen kommer tillbaks snart! Kram på er




fel feeling.

Satt och ändrade lite på bloggen igår, tänkte i nya banor osv men kände att det inte riktigt passar att ändra min gamla fest och ego-blogg hursomhelst. Jag har gått in i en ny fas i livet, och det borde få ett nytt kapitel. Ska därför pensionera denna inom kort tror jag, och istället göra en ny blogg som bättre passar familjelivet och allt som händer där. Blir lite för mycket barnfokus i min annars så egotistiska blogg, och det stämmer inte riktigt. Jag vill ha kvar mina festbilder, utflykter med Johan och annat skräp som samlats här, utan att bli nerkladdade med barnspya ;) Den ska heta My Space och inte nåt annat. punkt.

festfin.

Gjorde ett tappert försök igår på stan. Tänkte hitta nåt att ha på mig ikväll då vi ska på fest hos Alfons, men tyvärr gick jag bet. Känner mig smal(are) och tycker att jag ser smalare ut, men ändå kan jag inte ha några kläder. Är alltid väldigt optimistisk när jag plockar fram nåt, och börjar med typ storlek Small. Ungefär när plagget kommit halvvägs över bröstkorgen inser jag att jag förmodligen inte kommer att ta mig ur. Uppgivet går man och hämtar storlek Large istället. Och den sitter inte heller bra. Slutligen provar man Medium med samma resultat.

Så var det med den saken. Jag nöjer mig med mina gamla trasor och går på fest ändå.
Skål!

promenad i skir & telestad


landet när det är som finast nästan!

Utmattad av frisk luft ;)

Idag när vi drog upp persiennerna var det strålande sol och ca -3 grader. Som upplagt för en härlig promenad. Denna gång tog vi bilen upp till vattentornet och gick skogsrundan genom Skir & Telestad :)

nyårsafton 2010...

...spenderades hos niclas&angelica&elton. Vi tog det väldigt lugnt. Lagade trerätters, gick långpromenad, busade och nattade våra barn, kollade på fyrverkerierna nere vid sjön och sen var vi i stort sett slut alla sex :) Det blev med andra ord den lugnaste nyårsaftonen på länge. Var väl inte riktigt i toppskick heller kände jag. Vaknade natten till nyårsafton med en mycket rinnande vänster näsborre, och under dagen ökade naturligtvis tillströmningen av snor. Idag är jag förståeligt nog måttligt road av den tilltagande förkylningen. Är dock tacksam att den än så länge endast angripit min näsa, och inte även halsen. Hoppas att det stannar så :)


morgonmys med stora tjejen som fyllde två månader :)


efter hälsningsfras, åkte finkläderna av så det går att leka ordentligt!


skönt häng framför TV:n hanns också med :)


trötta mamman!

God fortsättning kära vänner ♥

färdigbarrat

Granen klarade sig med nöd och näppe över julhelgen. Besviket kastade vi ut skrället tidigare i veckan. Då låg uppskattningsvis en fjärdedel av alla barr på golvet. Kände dock att vi fick nog när Berra hade en hel hög på ryggen, efter att ha strykigt förbi den lite lätt. Satsar på en bättre till nästa gång istället!


RSS 2.0