helsingbåå

Vad vore världen utan kontakter?
Min värld skulle iaf vara två par skor fattigare. Va nämligen en sväng till helsingborg igår å shoppade på Pumas centrallager, där dom hade allt möjligt för som mest 300kr. Förra säsongens överskott va till försäljning för alla anställda, och eftersom niclas (johans polare) systers kille jobbar på puma, fick vi följa me på denna eminenta utförsäljning :)

Jag hittade två par skor, en piké, mjukisbrallor, väska och löpardress för 900 pickadoller..Klarrt å betarrt! Synd bara att vi hade lite otur me vädret, annars hade man kanske hunnit se lite mer av staden än bara regndroppar.. men det verkade iaf rätt mysigt av det man hann se, så där får det nog bli nåt till besök nångång :)

Ikväll blire lugnt. Ska vara hemma å gosa me katten medan johan är på lagferre. Kanske får bli SATC-the movie en tredje gång.. eller så laddar ja hem en ny film helt enkelt?! Lugnt blire hursomhelst.

Man skulle tydligen ställa om klockan inatt också hörde ja. Så glöm inte det!

Hej ♥

Hänt i helgen..

I helgen har det varit väldigt lugnt, inga krogbravader att skryta om, men desto bättre cykel och andra bravader istället. Var ledig i torsdags och i fredags, så torsdan fick sig en sväng på stan, samt film i regnrusket. I fredags for vi till johans mormor & morfar för att spisa en väldigt god lunch. En typisk mormorsmiddag med bräserad fläskkarré, svampstuvning, potatis, brunsås och svartvinbärsgelé. Inte dåligt.. och jag åt som en gris :)
Efter mat och efterrätt, åkte vi hem och tog en cykeltur i det vackra höstvädret.

Lördag blev det några timmars jobb, och efter det godis och SATC-the movie, som syrran skickat ner till mig. Tack för det min sötaste :) Innan johan kom hem från fotbollstittande hos nicke, hann jag även med dammsugning, diskning och lite annat småplock. Blev också varse att kattrackarn har ont i fossingen, men tänkte att det skulle gå över. Bara ett litet sår eller nåt... Igår hade det dock inte blivit bättre, utan foten ser ut som ett baseballracket, och han kan inte stödja sig på den. Så idag blire veterinären för vår lilla vän. Mellan ompyssling och promenad blev det även lite bak i form av morotskaka och havrekakor, och efter det en halvmils tur i löpspåret :)

Nu blire disk och sen jobbet, innan veterinären!
Hej svej ♥



examensfesten - part deux

Nu har vi hämtat kameran, bara det en pärs i sig, i tingsryd hos Linda Bosse Boström. Av bilderna att döma sker bytet av kamera nånstans efter att Juan-Carlos har gått och vi fortsätter kalaset...

Hela helgen har varit ledig, så vi har bara tagit det lugnt. Gick på stan en sväng i lördags för att handla lite grejer för våra presentkort. Sen blev det midda och fotboll på TV i moheda, för att runt halv 9 glida vidare till mjukis å christofer som va på hans stuga en liten bit från moheda! Härligt. Vill också ha en stuga!
Idag är jag också ledig, så det blir att köpa present till Annica som har 30-års fest i helgen, samt att hitta nåt kul att ha på sig. Sen ska jag göraen smarrig middag, samt sköta om hemmet lite :)


Puss ♥

Fest på slottet - part une

Examensfesten var enligt mitt tycke väldigt lyckad. God mat och lagom med dricka, och det va kul att få se alla så finklädda och härliga. Tyvärr råkade vi förväxla våran kamera med Bosses, så det kommer mer bilder, när jag har varit och bytt kamera med henne i tingsryd på söndag! Om dom blev bra vill säga :)


Här är alltså ett litet hopplock av bilderna.. feels a tad egotistic, eftersom jag är me på i stort sett alla bilder..hm
Hoppas bilderna från vår egen kamera är av ett mer varierande slag :)


Innebandy idag strax efter 18, för dom som vill hänga på förresten!
Ses ♥

RSS 2.0