rum nr 2

I stort sett klar me hallen nu, ska upp me nån hylla, lite tavlor och nya lampor, men annars är vi nog klara! Så idag drar vi vidare me sovrummet. Ska bredspacklas och målas och sen ska tapeten jag tiggt till mig sättas upp. Och sen är vi nog klara där också :) Igår va micke här och fixade me elen, och det blir fortsätttning på torsdag eftersom lampan i köket va lite småkrånglig.. solrosen från ikea blev dock skitabra i sovrummet :)

I helgen blir det förmodligen heltidsarbete här hemma, eftersom båda är lediga! Imorrn kommer claes på eco förresten och visar en ny tapetkollektion.. kan kanske snika till mig nåt där också, om dom är fina! Kommer bli fint det här :)

To be continued...

dagens nyheter

Idag tänkte ja måla sista varvet i hallen, så det går framåt. Enda missen är att ja tänkte att en rulle tapet skulle räcka, vilket det inte gjorde.. så nu måste ja beställa en ny imorrn! Jaja, fått lite nya tankar om att kanske fortsätta tapetsera runt hörnet också.. detta kräver dock att ja måste bredspackla lite till.. får se hur det blir :) Höll på hela dagen/kvällen igår så ja är som hyfsat trött, men det är kul när man ser hur fint det blir. Efter målningen tänkte ja faktiskt åka å titta på nya taklampor å lite nya hängare å sånt. Man får ju som passa på när man är ledig! Sen blire nog storstädning. Känns stökigt och dammigt överallt..

Det va allt jag hade för idag! På återseende :)

Kom precis på en sak.. Imorrn kommer Micke å hjälper oss me uppsättning/omdragning av lampor.. och jag hittade inga taklampor idag. Fasen också! Eller jo.. det gjorde jag, ute på lamplagret, men dom va såklart svindyra. Aja, vi har iaf våran fina snirkel-lampa som ska upp i vardagsrummet, och såklart nya tillskottet från ikea. Tror dessvärre att "maskrosen" kommer bli (redan är) en storsäljare, så vi lär väl knappast va unika... Men skitsamma, jag ville ha den och så fick det bli :)

 

Nu är jag nog klar för idag!

Hej så länge ♥


ett steg i rätt riktning

Nu äntligen börjar det kanske hända nåt här hemma. Sen vi bestämde oss för att bo kvar här, känns det tillochmed värt att spendera lite pengar på att få det ungefär som man vill ha det. Efter ikeabesöket blev det väldigt tydligt att lite nya grejer (samt nyfunnen inspiration) faktiskt gör rätt mycke för helhetsintrycket. Så närmsta dagarna kanske det blir tunnsått med bloggskriveriet, eftersom jag tänkte måla lite här & där. Bredspackla för första gången ikväll också, och det verkar bli ok.. Man va ju ingen stjärna på det direkt, men så länge det blir bättre än den nuvarande glasfiberväven, så är ja nöjd! Har dock slarvat bort mina små spackelspadar och andra verktyg så det tog som lite tid! Tack å lov lånade ja hem en lite bredare från jobbet så det gick ju hyfsat iaf :) Verkar åtminstone bli så slätt att en tapet går att sätta! Mycket trevligt enligt mig!


Nu ska ja nog städa upp lite här innan karln kommer hem, och sen sova! Har varit full fräs sen 06.55, så det blir gott me lite sömn!

Hade så bra ♥



en för lite

Helgen har varit jättehärlig på alla sätt. Inte gjort mycket annat än myst. I lördags hängde vi hos johans föräldrar hela eftermiddan och igår va vi till ikea. Lite tradigt att jag måste åka tillbaks idag dock. Vi glömde nämligen att byrån vi köpte skulle komma i två paket, och slet bara åt oss det ena. Så igår när vi skulle bygga ihop den, fattades ju halva! Så typiskt, jag som tänkte måla idag...Åja, kanske hittar nåt mer idag som vi inte hittade igår isf :) Om inte annat blir det en trevlig liten resa me mina rara vänner! Om jag nu kan åka å hämta den andra halvan? Måste ringa ikea å fråga hur man ska göra först kanske..

Nu har jag iaf kommit tillbaks efter en uppfriskande promme me mikis och ronja, så det blir snart duschen och frukost! Hade bra. Kram

redan julstämning

Igår ringde syrran å sa att hon, bengan, olle och pappa kommer ner över jul. Och förmodligen mamma också. Känns verkligen superkul å få fira jul me dom. Va ett par år sen sist så :) Julstämningen hade konstigt nog redan infunnit sig.. typ för nåra veckor sen, och blev ju inte mindre av att willys hade ställt upp värsta berget me julmurre när vi va å handla i förrgår. Imorse tyckte jag tillochmed att johan luktade jul(?) och blev ännu mysigare av mig. Så till den grad att jag precis kokat kalops och druckit julmurre :) Kan det bli mer vintrigt? Nu fattas bara snön och mysbelysningen på stadens gator :)

Ledig och mycket fri tid idag ja.. Närmaste steget blir att ringa mjukis för en kopp kaffe å kanske en sväng på stan! Gott :)


Det kommer bli en fin jul ♥

den som väntar...

Verkar som att det är dags för ett nytt inlägg nu kanske. Har inte varit aktiv överhuvudtaget.. periodare, om ni minns :) Har varit en massa annat, så dagboken har blivit en aning negligerad bara. Samt all annan internetanvändning. Nu känner jag mig dock uppdaterad på vad alla söta vänner har haft för sig, och känner för ett litet bidrag igen :)

Helgen kan vi börja med. I fredags gjorde jag ett hembesök på morronen, och stressade tillbaks till jobbet för ett sju-timmars pass. Hemma möttes jag av en snajsig middag och sen blev det idol och skavlan. Knoppade rätt tidigt. I lördags blev det lunch hos J:s föräldrar inför returmötet moheda hade mot kalmar södra. Karln min gjorde 1-0 efter ett par minuter och sen petade axel, linus och anton in resterande mål. Detta betyder att moheda nu kan titulera sig som division 3-lag, för dom gick nämligen upp :) Läs mer här!


Efter matchen blev det en välförtjänt bläcka för laget, och jag drog till mikis för ostbågar och sverige-danmark på tv. En lugn och fin helg igen med andra ord :-) I söndags blev det än lugnare.. medans johan sov trynade jag i soffan med gudfadern, sen blev det skräpmat och framåt kvällen var det födelsedagsfika hos ankan. Hon blev väldigt glad för vår present förresten. Vi köpte ett smyckesträd och ett halsband, och jag ska nog köpa ett likadant. Träd alltså :) Här är nåra bilder jag precis snott från mikis..


Nu ska jag hämta lite tvätt och sen är det som dags för jobbet!
Hade bra, kram från oss ♥

hovfolket!

Vi stannar kvar!! Känns inte rätt att behöva ge upp sin katt för att få en lägenhet, så det blev inte bättre än att vi stannar här på hov. Ganksa tråkigt me tanke på hur mycket jag tyckte om läggan, men ja tycker fasiken om berra mer :-)

Idag blir det häng med mikis.. å kanske hitta en liten present till ankan också? Det blir en fin dag :)

söderkisarna!

Tjohooo.. vi fick den!

Dock.. vet jag inte om jag ska hurra än. Eventuellt är inga djur tillåtna, och att lämna berra vetifan om jag vill. Fan fan fan. Får väl höra imorrn om han kan följa me eller inte, så får vi ta ställning då. Sånt här gör att ja mår skitdåligt alltså, hur fasiken ska man göra.. och hur resonerar dom? Blir vi petade om vi vill ha katten med oss?

Ja shit alltså.. kan det inte bara glida på smärtfritt sånt här! Men vi fick den iaf!

Stay tuned...

the gambler

Nu går det undan minsann.. Bestämt oss för att vi ska ta 4an på söder med inflyttning 1a dec, så vi får hoppas att nån vill flytta in i våran då också. Annars får vi två månader me dubbel hyra :S Enda jobbiga i läget är att jag pratade med nya hyresvärden imorse och sa att jag ville vänta tills i eftermiddag då jag hade pratat me johan om denna chansning. Han sa att det va ok, och att ja skulle återkomma när johan hade slutat. Gjorde det men inget svar på telen... så jag lämnade mobsvar och sa att vi tar den, men att han kunde ringa upp när han hört meddelandet. Men det har han inte gjort än..! Såå, nu väntar jag otåligt på att få ett svar. Hoppas hoppas att han inte gav den till det andra paret! Då.dör.jag. Och gråter en skvätt.

gokväll ♥

samma frisör i 13 år?

Ibland är det grymt roligt att hitta gamla bilder på sig själv.. som man själv inte visste fanns. Denna hittade jag på Fejjan och är tagen på ungdomsgården från halloweenfirandet i 7an el 8an. Hade helt glömt bort att jag va utklädd till clown.. så när man ser kortet från halloweenfirandet förra året, blir det ännu roligare :)


Notera även fantaburken anno 1996 :)

Idag är det för övrigt söndag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag heller.. johan jobbar 07-21 idag så honom kan jag ju räkna bort som sällskap.. Hade nåra idéer om att åka på loppis, ta en långpromme, kanske strosa runt i butiker, sy lite mm.. men jag vet inte riktigt. Kanske baka bullar eftersom det är kanelbullens dag? Jaja, den som lever får se helt enkelt :)

Lägenheten vi kollade på igår va förresten helt underbar. Så jäkla mysig och så jäkla perfekt, och låg på baksidan av mitt gamla hus på valhallagatan. Enda kruxet var att inflyttning va den 1a november och vi har normalt sett 3 mån uppsägningstid. Så känner ni nån som känner nån som behöver en lägenhet ganska omgående, så äre bara å hojta till :) OM vi nu får den andra såklart!

Nu måste jag nog äta lite innan jag gör nåt av den här dan!
kram å hej ♥

thank.god.its.weekend

Hej mina vänner, läget?

Har varit lite mycke i veckan, så uppdatering kanske är på sin plats.. Utan att förstora upp det igen och gå in me för höga förväntningar tänkte jag berätta att vi ska på visning imorrn igen, tjohoo :) Hittat en 4a på söder som verkar intressant.. så vi får se om det är nåt att ha! Lucky number three, kanske?

Veckan i övrigt har varit fin.. jobbat, haft p-möte, pussats, cyklat, tvättat, älskat, kollat på idol osv! Har även köpt grejer till symaskinen, så jag kan sätta igång med kuddtillverkning, gardinfållning, sy in jeans mm.. Men framför allt gjort den startklar ifall jag får ett infall snart :)

Helgen blir nog lugn och fin den också. Ska faktiskt inte göra så mycke alls, annat än glo på tv och mysa. Arbete är dock inplanerat imorrn mellan 10 & 14, men efter det är kalendern ganska blank :) Kanske bio eller bowling eller nåt sånt imorrn kväll? Får väl se helt enkelt!

Nu nalkas det soffan och idol!
puss & hej ♥

RSS 2.0