Pite - part une

Befinner mig just nu som ni säkert vet i lilla pite, hos syrran å bengan å deras kotte olle. Kom i onsdags efter en något jobbig flygresa från växjö. Planet var nämligen försenat med ca 2 timmar från växjö, och landade på terminal 3 på arlanda ungefär 15.10. Mitt flyg till luleå gick 15.30. Detta innebar att min löpträning fick komma till användning på riktigt. För alla som känner till arlanda någorlunda, vet att det är goode långt från terminal 3 till 4, som luleplanet gick från. Sprang mao som en idiot genom korridorerna med resväska, stor handväska å täckjackan på sne till 4an. 10 minuter innan avgång springer jag uppför trappan och genom säkerhetskontrollen - som för övrigt kastade min svinbra och svindyra hudlotion för att den innehåller mer än 100ml - fram till gaten som får checka in mig på plats. Springer vidare mot planet, halft snubblar å trasslar till väskorna, fortsätter och kommer fram till planet svettig som en idiot. Hann i stort sett bara sätta mig å lägga väskan i hyllan, så börjar planet taxa ut. Fy fan. Inte kul. Men jag kom fram och det känns jätteskönt. Dock saknar jag älsklingen som blev kvar i växjö! Speciellt på kvällen när man vill mysa å klämma in kalla fötter under hans ben :) Som tur är har vi fullt upp me barnen. Imorrn äre lite partaj hos brorsan å utgång, vilket ska bli kul!

Ha det fint!

önskan uppfylld elin!

Har inte riktigt haft tid att skriva i veckan känner jag. Knappt förra veckan heller för den delen. Sen förra helgen har det varit mest jobb på agendan, samt halvslöa kvällar alternerat med cykelturer och promenader. I helgen hade vi "personalaktivitet" - kallar det så eftersom det väldigt sällan blir fest i den rätta bemärkelsen, pga bristen på flödande alkohol som annars brukar vara attributet som avgör om det är fest eller inte. Anyhoo... vi började iaf med att spela bowling, där yours truly kom tvåa, vilket va riktigt kul. Efter bowling gick vi till Båtsmannen för middag. Jag va svinhungrig och sänkte min entrecote med klyftpotatis och chilibea på rekordtid. Va så sjukt gott att ja halft dog och ville ha en portion till. Efter maten blev det after eight coffee och kladdkaka. Kan man göra uppläggningen finare och mer smakfullt än dom kan? När kvällen började närma sig nio åkte första byfolket hem, och kvar blev jag, simon, cissi och thomas. Men endast för att ta en öl till och vänta in deras bybuss. Kvart i tio bröt vi upp och jag cyklade hem till min prins!

I dag och imorrn är jag ledig, och det ska naturligtvis tas tillvara på. Idag händer väl inte så mycket, måste iväg och köpa nytt läppglans och eventuellt tvätta lite och ikväll ska vi å bada på äventyrsbadet. Jag ska sitta i bubbeln hela tiden. Nästan.
Imorrn tar vi en tur till Ullared me johans mor, så ja äntligen får se what the fuss is about. Har ju aldrig varit till stället som alla pratar om, så vi får hoppas att det levererar!

Puss å hej ♥


Alla helgons helg

Kan inte säga annat än att helgen har varit utomordentligt lyckad, på alla sätt. Fredagen blev lugn och fin med god middag och en kvällspromenad på kyrkogården bland alla tusentals tända lyktor. Lördagen började också lugnt, med promme, handling på Ica och mat från greken, innan det blev dags för sminkning! Väl hos mikis, blev det sangria, vin samt gin & tonic och jag råkade naturligtvis bli lite illamående mot slutet. Blev därför en något tidig hemgång runt tolvsnåret... Hade trots lilla missödet hur kul som helst, så tack än en gång babe för den underbara festen :)


Det lilla urvalet av alla superfina maskeradare som närvarade :)
hej ♥

RSS 2.0