jag ser ett mönster...

Johan jobbar "fjortontimmars" idag igen, så nu passar jag på att skriva lite... Har inte haft ork eller lust senaste dagarna och helt plötsligt har det ju faktiskt gått en vecka sen senaste inlägget :) Känner mig hursomhelst rätt nöjd med veckan som gått. Inte fått så mycket gjort med hemsidan, men desto mer med annat som gärna hamnar lite bakom ibland. Typ ta hand om tapeterna, rensa lite å sånt. Har även varit ut och tittat på några färgsättningar som jag ska göra imorrn. Blir förmodligen alla trappuppgångar på hov/dalbo på mörners väg som ska målas om, samt ett äldreboende i ingelstad. Ska bli skoj :)

Helgen har också varit toppen än så länge.. I fredags gjorde vi nog inte många knop, åt lite god mat, tog en promme å knoppade väl runt 10. Igår va inget undantag. Tänkte kanske leka lite social med mikis, men hon skulle på fest och jag va it så sugen på det, så det slutade med att vi gick å köpte karra och kollade på tv.  Jag å johan då alltså.. Somnade i soffan runt tio tror jag, och sen vare gonatt ;) Idag däremot kanske det blir lite mer socialt. Ska träffa tjejerna på palladium och fika lite, och högst eventuellt blir det en smal sväng på stan också :) Tänkte som gå en sväng i bokskogen också lite senare. Nån som ska me förresten? I övrigt blir det nog lugnt. Handla och städa lite kanske också!

Hade gott ♥

karmakontot?

Tänkte bara skryta litegrann.. Sen jag slutade snusa har jag fört över pengar till ett snuskonto som en reminder om hur sjukt mycket cash man förlorar av att snusa. Fyra snusfria månader senare är mitt konto 2000kr rikare :) Väldans angenämt tycker jag!


allmänt trött just nu

Kommer inte riktigt igång idag känner jag. Johan jobbar och jag gör allt annat än att göra saker. Typ sitter vid datorn å spanar efter hus, längdskidor och tittar på tv-tablån. Och jag är inte nöjd med utbudet av någon av sakerna. Nån som har längdskidor att sälja förresten?? Dom ska helst vara ca 170-175 cm långa och gärna om det medföljer pjäxor i stl 37 :) Bara att säga till, så köper jag!

Dagen i övrigt har jag spenderat i soffan och ute en sväng. Sopat av bilen från en halvmeter snö och lämnat tillbaks en tröja. Var också på jakt efter en snöskyffel i modell mindre, men gick bet även där. Verkar som att alla ska ha en snöskyffel helt plötsligt, eftersom det inte finns några kvar! Känner riktigt hur positiv jag är just nu ;)

Men mest av allt såna här dagar längtar jag hem till familjen (+ johan då såklart). Och nu är det faktiskt inte såå länge kvar tills vi åker upp. Bokade biljetter för några veckor sen och åker den 22a mars. Ska bli så skönt!

Nu tror jag att jag ska ta mig en lång varm dusch, röja upp lite här samt ligga några minuter på spikmattan. Känner att jag behöver lite energi också, så maten får nog prioriteras först :)

Kram kram

världens godaste rätt...

Ni som bor här nere, och som inte smakat denna gastronomiska upplevelse, förstår förmodligen inte vad jag menar. Överhuvudtaget. Det är en degklump liksom. Men det råkar faktiskt vara världens godaste rätt. Period. Ja nästan ialla fall..

Det är iaf inte för inte som ett sexpack med piteortens palt har legat i frysen i två månader. Jag har sneglat, drömt och försökt känna när det skulle va den perfekta dagen att äta upp dom, och idag blev den dagen. Har varit sjukt sugen på dom ända sen lunch, då jag kom på att vi inte hade tagit fram nåt till middan + att johan skulle jobba kväll, och kände att tiden var mogen att förtära dessa degklumpar. Eftersom jag faktiskt har ransonerat all palt vi fick vid jul, har jag försökt spara och portionera ut under dessa månader, samt bara äta när jag är galet sugen, för att få ett fint överlapp till när vi åker upp i mars och kan köpa nya. Kan låta en aning tvångsmässigt, ja vet ;)

Men det har lyckats förvånandsvärt bra ändå tycker jag. Infallet idag hade jag tänkt vänta ett par veckor till med egentligen, men va gör man.. Måste man ha så måste man :)

Nu tror jag att ja har svält färdigt och kan börja äta!! Puss & kram från galenpannan

min egen sida!

Såhär ser numera min sida för hembesök ut. Har tagit lite tid att göra eftersom man inte vill framhäva sig så jäkla mycket. Tycker iaf att den blev rätt bra tillslut :) Känns överhuvudtaget bra med hemsidan nu, för jag har fått så himla mycket gjort dom senaste veckorna, och förändringarna börjar äntligen synas!


Här kan ni se hela sidan om ni vill :)

Nu har iaf mamma åkt och det känns lite vemodigt. Vi har iofs bokat biljetter för hemfärd i mars så vi ses ju då igen, men ändå! Sen att hon ska köra 130 mil själv späder ju på känslan såklart. Pratade med henne runt fyra, och då gick då allt bra. Hon va strax norr om sthlm och hade den värsta fredagsrusningen bakom sig. Får hoppas att resten av resan går lika bra!

Jaja, nu är jag som gode less på att sitta vid datorn, så det blir soffan en sväng :) Semifinal i på spåret 20.30 kan jag också tipsa om! Kram så länge mina vänner




hänt i veckan

Sådärja, tyckte väl att det va nåt ja glömt att göra... Men av nån anledning så verkar det som att folk blir mer nyfikna ju mer sällan ja skriver. Känns ändå rätt bra!

Senaste veckan har hur som helst varit väldigt innehållsrik, så ja vet it ens vars ja ska börja. Helgen har jag för mig var jättelugn. Vi åkte ut till Singoallas grotta igen för att pulsa till toppen i snön. Hur vackert som helst. Såg även ett gäng "hålor" där älgar hade legat och gottat sig i snön. Brun/gul snö vittnar om en obefintlig sanitär fåfänga :)


Resten av lördan spenderades i moheda och sedan en stund hos mikis. Någon lite mängd vin slank ner innan det va dags att bege sig hemåt. Skulle nämligen åka tåg till skövde och träffa mamma på söndan och ville ju som inte va bakis eller alltför trött. Väl i skövde åkte vi till vandrarhemmet där vi skulle kinesa, och började gå igenom allt material som förhoppningsvis kommer att göra så det vidrigaste, futtigaste och oärligaste företaget i svea rike, drar tillbaka sitt avtal mot mamma. Företaget jag talar om heter Yellow Register (aka. Yreg, Yr.se, Comitnet mm.) Kärt barn har många namn som man brukar säga. Mamma gick alltså på en telefonförsäljares snack i våras angående en "gratis" hemsida, och nu blir hon inte av me fanskapen. Och detta ska snart avgöras i rätten. Så nu vet ni det... Släng på luren om nån sådan ringer :)

I måndags var alltså den första förhandlingen, och efteråt fick ja mamma att följa med ner till oss för lite påhälsning. Känns jätteskönt att mysa lite extra me henne nåra dagar till. Senast vi sågs va i juli, så det är ett tag sen :)

Igår var även dagen för min radiomedverkan. Kändes bra och avslappnat och jag tror att folk fattar vad ja menar. Bredde it på så mycket, så dialekten blev det som kallas för "pitefint". Här kan ni lyssna på del 1. Och här del 2 :) Idag efter jobbet har vi varit en sväng till smålands museum och utvandrarnas hus, vilket va helt ok. Gillar nog bäst historien om titanic och alla vackra glasföremål.

Nu blire mat! Hej på er ♥


måttlig renovering?

Sitter och gluttar på hemnet och ramlar in på detta objekt:

"Enplans tegelvilla med bra läge bara 10 km från Växjö centrum. Huset har ett kök som nyligen har renoverats, vardagsrum med utgång till altan i söderläge samt tre sovrum. Från den överbyggda altanen har man utsikt över ängarna och skogen."


Va falls??
"Huset har ett kök som nyligen har renoverats..." hihi, okej..

Om det är seriöst menat så är det ju inget annat än humor på högsta nivå..
Eller tragiskt. Tragikomiskt kanske :)

norrlandsväder har guld i mund!

Helt galet va mycket snö vi för tillfället har här nere. Visste ja inte bättre skulle ja nog säga att vi var i norrland. Idag har det säkert kommit en decimeter och det verkade som att det iaf skulle bli lika mycket imorrn. Å ingen är ju gladare än jag :) Gillar, som ni kanske förstår snön som bara vräker ner. Däremot undrar man ju hur gatukontoret på växjö kommun jobbar.. plogningen är faktiskt under all kritik, och det känns närmast som att dom tror att snön halvt försvinner av sig självt. Som ni säkert förstår är det inte speciellt effektivt när dom skickar ut minitraktorer med miniplogar som gör ministrängar överallt! Känns rätt stört fast på ett sött sätt.. typ. Man kan ju som inte bli arg på dom här söta minitraktorerna med sina plogar som är 150cm breda :) Kanske tillochmed ska va en god medborgare och tipsa om att det går fortare, samt ökar kvallan på plogningen, med traktorer och plogbilar i en större storlek?

Jaja, den som lever får väl se helt enkelt! Imorrn va iaf tanken att åka skidor med fröken Lidén på Hanaslöv, men eftersom dom bara hade öppet mellan 18-21 så får vi se hur det blir.. förhoppningsvis är hon disponibel hela dagen :) Kul som fasen ska det iaf bli om det blir av.

Några andra som vill haka? Just let me know!

puss & kram


RSS 2.0