Moster Zed

Jahapp, då har man blivit moster också till en jättesöt kille, eventuellt vid namn Olle.. Lillstrumpan klämde nämligen ut en liten rackare i söndags! Allt gick fint och alla mår bra tack å lov :)

Här är den lilla korven!

image211


Helgen va som väntat lite nervöst, men helt underbar... Tog det piano på fredan å i lördags åkte vi ut till moheda för lunch och sen titta jag på johans match. Kvällen bjöd på öl-spel och trevliga konversationer, innan vi åkte till Alvesta för rinkdansen, som vi sket i när vi såg den ringlande kön. Åkte hem igen och sov. Skönt, men ändå synd.. hade ju varit kul å dansa lite mogendans för en gångs skull :)

Denna vecka blir väl något kaotisk känns det som, flyttar på onsda kväll och tors... ska hinna packa, jobba och inte att förglömma: Plugga till tentajäveln på lördag! Sen äre födelsedagskalas hos casa de mikis, med utgång på los terassos som följd.. de blir najs de!

Häpp, nu skare tvättas!
puss å hej ♥

Lågfrekvent igen...

Happ, nu har det väl ändå gått mer än en vecka sen ja skrev sist..? Kan bara hålla me mjukis om att man inte ids när det är jobb å annat som tar upp ens tid. Orkar helt enkelt inte.

Har väl egentligen inte hänt så mycket heller sen sistens.. Jobbat på striddes, i butik och med mitt projekt, varit lite fest, myskvällar å annat trevligt. Jo just ja, va ju till mamsen förra helgen å hälsade på. Blev vin å snack om diverse grejer, "shopping" i Skövde å seightseeing runt Tibro.

Idag har ja förresten inhandlat nya inlines.. tog en runda me johan efteråt, å det va kanonkul att glajja runt på vägarna måst ja säga. Rekommenderas för dom som vill ha fastare bakdel för den delen också :) Svajnigt jobbigt!

Mycket, eller halvers iaf, av lediga tiden har gått åt till att röja å fixa i lägenheten, så det bara är att hämta grejerna när vi flyttar. Tar fasiken mer tid än va man tror, å sen skare städas också! Plus att ja måst hinna plugga till omtentan som så fint är insatt till flytthelgen. Huh, mycket nu :)

Nåväl, det är ju inte för inte som man har blivit begåvad med effektivitet och förmågan att multi-taska!
Puss ♥

ps, tack elus för den fina kladdisen.

TGIF

Fredag idag och jag är ledig! Jobbar imorrrn och har jobbat hela veckan på "praktiken" på striddes. Går faktiskt skitbra, jobbar i butiken vissa timmar och dagar å sen med mitt projektarbete resten av tiden. Känns skönt att kunna bestämma jobbtiderna själv litegrann.

Idag tänkte jag mest ta det lugnt, gå en sväng på stan kanske å sen fika me flickorna ikväll! Har dock en hyfsad träningsvärk i magen å benen (eller snarare kramp), av lite övningar efter joggingrundan igår... så vi får se hur det utvecklar sig under dagen!

Helgen i övrigt är väldigt öppen och oplanerad.. förutom jobbet imorrn då. Känns bra me lite ta-dagen-som-den-kommer faktiskt! Man har ju ändå ångest på söndakväll :)

Hej ♥

RSS 2.0