skönast helg

Då var sista lediga helgen över. Har haft ledigt alla lördagar hela juni, och jag måste medge att jag är grymt nöjd med det. Tyvärr tar sagan slut här. Nu är det lördagsjobb igen som gäller!

Denna helg har iaf varit suveränt skön. Igår var vi lediga båda två, så jag bailade fikat hos carro och åkte ut till, ähum.. helgö, med min älskling istället. Där blev det sol och plask i helgasjön, och sen åkte vi hem å grillade oss en flinta :-) Idag försökte jag mig på en shoppingtur a la desperado, och hittade såklart ingenting. Så är det alltid när man är "tät" som ett myggnät. Och när man är tät som en fotbollsnät så hittar man hur mycke som helst. Och kan inte köpa det. Men gör det ändå :-) Nåväl, som kompensation för min usla shoppinglycka, hittade jag ett par sandaler och en klänning på nelly istället, så vi får hoppas att dom anländer i veckan samt uppfyller mina önskemål med råge! Efter "shoppingen" tog vi en sväng ner på stan, åt lite på hot wok och strosade ner till sjön. Tittade på några änder och sen strosade hemåt igen. Mycket mysig dag mao!

Och nu börjar lilla glaset me rosé minsann pillra sig ut i benen. Då blir det soffläge :-)

puss å hej ♥

E4:a norr

Nu är bilen servad och körduglig. Och jaa, jag fick tydligen lite bannor av mecken som tyckte att vi har underhållt bilen lite dåligt. Som att man måste va så noga. Jag har inte bytt olja, filter eller tändstift på snart tre år, och hon har gått felfritt hela tiden! Måste however medge att hon blivit något negligerad, vilket resulterat i ett visst mått av dåligt samvete, men va fasiken.. hon har ju klarat sig hittills :-) Kände dock att det kanske va dags nu, speciellt när vi ska köra 130 mil om nån vecka!

Nån vecka kvar nu som sagt. Hyfsat lugn jobbvecka nu och sen blir det en sexdagars maraton nästa vecka, och sen sticker vi! Jag.längtar.så.jag.dör! Har varit relativt nära att börja packa redan nu(läs maj), men jag vill ju inte framstå som en ivrig igel inför min kära sambo, som kanske tror att jag är kolugn och inte längtar nåt speciellt ;-)

Appropå sambo, nu hörde jag pärlan utanför = mys framför sverige-serbien!

puss ♥

midsommar i moheda

I år styrde vi än en gång kosan mot moheda och chrillans stuga i sjöudden. Fick hyfsat väder hela dagen faktiskt, och regnet som kom kompenserades av swajnigt god mat, massor med glass, jordgubbar och en dynamite chokladsås :-) Blev dock den lugnaste midsommaren hittils, om man räknar på alkoholkonsumtionen samt antal medverkande, och jag måste säga att ja tycker det va ganska skönt. Dagen innehöll sill/lax-lunch me nubbe, lite pilkastning, U21 och sverige-italien på TV, jordgubbar å glass, mera pilkastning, powernap av mig, middag, stros och plurr vid vattnet, jordgubbar och glass och sen spelade vi TP innan det var dags att sova! Fint fint :-)


mår som man förtjänar

Blev inte speciellt hårt igår, men vi gjorde misstaget att gå och lägga oss när det va typ tjugo minuter mellan sömn och sista ölen, så då mår man fasiken inte prima dagen efter. Bilder från gårdagen kommer lite senare, eftersom yours truly glömde kameran hos nicke. Vi hade iaf mycke trevligt, dock ingen utgång :-)

Jag är trött.

haveri haver mor

Idag åkte mamma, efter en något turbulent tur till oss här i växjö. Tisdag e.m lämnade hon tibro och vid halv åtta ringde hon och sa att bilen hade dött i en nerförsbacke strax innan jönköping. Tack å lov fick hon hjälp av två killar, varav den ene var var f.d mekaniker som bla kollade under huven, köpte bensin (ifall det var soppatorsk) mm. Tillslut runt 22, efter att ha kommit fram till att det förmodligen är bränslepumpen som pajjat, gav dom upp och skjussade henne till OK där hon fick ta en hyrbil, för att istället försöka laga bilen medans hon va här. Tyvärr hade dom inte hunnit laga den, så hon fick ta tåget hem, för att sedan hämta bilen imorrn eller när den då är fixad!
Kul resa. Jag hade fått panik. Och mest sannolikt dumpat biljäveln i närmsta dike och lipat hela vägen till växjö :-)

Besöket var dock väldigt angenämt. Mest tagit det lugnt. Gått en sväng på stan, hjälpt henne med datorn, spelat TP och surrat om diverse saker. Eller surrat och surrat. Mamma har surrat, och det väldigt mycke. Det har förmodligen sin förklaring i att hon inte träffar oss så ofta, så då är det full gas som gäller :-)

Nähä, tillycke mor!
Nu ska jag diska ♥

spontantripp

Fick ett litet ryck på lördagskvällen när vi kommit hem från examensfirande i moheda, och började prata om en spontanresa på söndan. Det stod mellan kläder på lager 157 och sprit i Helsingör. Det blev sprit :-) Inte såå billigt i danmark, men ack så mysigt!


ps. Fetto fick inte följa me..han såg bara så skön ut ♥

y. som i yellow

Måste bara berätta. Mamma gjorde misstaget att gå med på ett gratis erbjudande från hemsideföretaget Yreg, eller Yellow som dom också heter. Dom lovade som sagt gratis hemsida, om hon bara betalade 590kr exkl moms i månaden för domännamnet¹. Och man binder bara upp sig för typ två år. Helt sjuka priser och det finns inte en chans att gå ur eller ångra köpet. Som hon för övrigt blev påprackad av en dryg jävla försäljare. Nu imorse hörde jag på nyheterna att över 75 personer har gått ihop för en gemensam talan i rättegången mot yellow. Jag tror dom är rökta. Yellow alltså. Och jag hoppas mamsen kollar upp detta lite mer noggrant och joinar de andra i målet! Och tänker till lite extra nästa gång nån ringer och säljer abbonemang. Såå, nu vet ni det. Köp inget av yellow :-)

I helgen är det val ja. Har fortfarande ingen aning om hur jag ska rösta, eftersom jag är rätt ointresserad av politik (underdrift). Måste nog läsa på lite innan jag väljer känner jag. Men innan dess ska jag ha en skön helg, i form av fotbollstittande, skräll??, middag hos johans föräldrar och sen sverige-danmark på tv. Inget jobb och inget annat på agendan! Bitte schön :-)

¹ ett vanligt domännamn kostar ca 100-150 kr/år!

peace ♥

nya favoriter

Fått lite nytt från Lorca, Osborne & Little och Nina Campbell i veckan och jag har redan lite nya favoriter. Tyvärr är det som bekant ganska svårt att tapetsera om hemma hos oss, eftersom vi bor i studentlägenhet där väggarna enbart består av målad glasfiberväv. Tid och pengar tänker jag inte lägga ner på att få som jag vill, så jag får nog spara favoriterna till nästa lägenhet...eller om gud så vill, ett hus :-)

Ni kan iaf få en liten smygtitt på några av nyheterna nedan! Dom två första bilderna är från O&L och kollektionerna Pompadour resp. Sariskar. Den svarta från Nina Campbells Lombardia. Tyvärr fanns det inga bilder på dom jag gillade mest, så det får väl bli en glad överraskning när jag väl tapetserar om :-)



foto: osborne & little

1/6-09

Då var det juni och sommarens intåg är klart tydlig om man relaterar till vädret. Vi har haft underbar sol och värme hela helgen, och förhoppningsvis håller det i sig resten av veckan! I torsdags stukade jag foten på matchen, vilket innebar visst mått av horisontellt läge under fredan. Jag tror jag var ute 20 minuter under hela dagen, och då cyklade jag. Med viss möda. I lördags blev således jobbet lidande av min frånvaro ännu en dag, men det var nog det bästa. Kunde åtminstone stödja på foten, dock lite för lite för att kunna jobba. Åkte till moheda där det blev fotbollstittande samt middag hos J:s föräldrar istället.

Idag har det gått bra, inga större känningar av stukningen så jag är nog tillbaks på planen till matchen på torsdag :-)

Imorrn blir det röntgen, för att se vad det är för öm punkt på ryggraden som gäckat mig i ungefär ett halvår. Ska bli väldigt tillfredsställande att höra resultatet om några dagar!

Nu är det gonatt ♥

RSS 2.0