Ha den äran till mig...

Blev väckt i ottan av min skatt, som kom in med fyra ljus i en banan med en gullig födelsedagslapp på! Jag dog :) Sen fick ja paket, som innehöll min swajnigt braiga hudlotion samt ett paket med Stieg Larssons trilogi... hur bra som helst!

Efter frulle blev det en promenad och lite städning här, inför den stundande festen. Har även fått en receptbok av systeryster samt pengar av min kära familj, så nu blir det en ny cykel. Tillsammans med presentkortet ja fick av johans föräldrar, bör jag ha råd med det :) Har även fått ett våffelgärn av mormor waldestål, så jag är supernöjd med paketen!

Nu blire att läsa lite från stickan och färga håret. Måste ju va fin ikweel :)

puss å hej, och tack än en gång för alla fina presenter ♥
(Återkommer med bilder och en redogörelse för kvällen när tillfälle ges)

ps. Jag har världens finaste kille. Period. Och nu ska ja gosa lite me honom tror ja!

lön, ledig och tattig

Jepp, idag kom lönen som naturligtvis inte överhuvudtaget kan stämma. Såklart. Men jag är iaf ledig för första gången på hela sommaren. I en hel vecka ska jag bara ta det lugnt, städa, fixa och göra sånt som jag har försummat! Har ju för övrigt beställt fint väder denna vecka också, så förhoppningsvis kanske vi kan åka iväg till öland eller helsingör nån dag :)

Just ja, skrev omtenta i ledarskap imorse också. Gick sådär. Skrapar väl ihop 5 poäng om ja har tur. Detta betyder alltså att ja förmodligen går om kursen till våren istället, om ja nu måste ha dom sketna poängen den här kursen genererar?
Omtentan i matte, som är förlagd till fredag, ska vi inte ens gå in på. Den är struken för min del..å så äre med det.

I helgen var det förövrigt Moheda-dagarna, som faktiskt va skitabra. Trodde att ja skulle ligga sjuk hela helgen, men ja lyckades sova bort minifebern och halsontet. Så lördag eftermiddag vevade vi igång audin, hämtade upp annica och for till den lilla byn. Hade däremot blivit lite miss i planeringen för herrarna, för ingen verkade vilja ställa upp med förfest hos sina föräldrar. Tack å lov ställde bonna-anders upp och lånade ut hans pappas företags fikarum. Så så blev det, Ahlins bygg fick figurera som förfestlokal :) Tror de flesta kände tatt-faktorn va ganska hög i början, men ju längre kvällen skred, desto obryddare blev man, och det måste tilläggas att jag hade en superhärlig kväll. Maskiner, plankor och arbetar-toalett till trots!


Tjip tjopp ♥

26

Nästa lördag är det alltså dags för födelsedag igen, så här familjen kommer min önskelista! Ids it skicka upp han i år heller :)

1. pengar (till ny cykel, el resa hem kanske?)
2. presentkort (åhlens, mio, em, stadium, inredningsbutiker, kläder osv)
3. massage
4. en fin dag!

Ska bli sjukt kul med fest, så av mina vänner önskar jag bara ett glatt humör och ett jäkla drag :)

Ha det fint!
Tjipp tjopp ♥

Hänt i veckan

Då var det kanske dags att rapportera igen.. Fan att det alltid ska behöva gå två veckor mellan gångerna, men ja ork bara it ;)

Förra helgen var det ju Karl-Oskarfirande i staden, som även detta år blev superlyckat. Förra året va ju syrran å bengan här och jag gick på nåt slags super-rus för att ja skulle träffa johan för andra gången. Och eftersom det gått ganska precis ett år sen vi träffades första gången, spenderades fredan åt 1-årsfirande med buffé på Akropolis, nån öl i tälten nere på stan och sen hem å kolla på film å käka godis :)

Lördan blev värre: Fest hos sofi, utgång på stan, karusellåkning, muffinskäkande, hångel och en jävla massa öl. Söndan va värst av dom alla...


Veckan som följt har varit av lite blandad karaktär.. Fick vår alldeles underbara nya säng i måndas, hunnit få upp lite grejer i lägenheten samt en dos missförstånd och grinighet (förlåt min skatt för det). Jag har även jobbat, vilket som ni säkert förstår, börjar bli något slitet just nu...(AKA jag måste ha ledigt. NU, helst.) Får dock vänta nåra dar till.. ska bara jobba mån-lörd, å sen ska ja va ledig en hel vecka! Skönt.

Denna helg har däremot varit väldigt lugn å fin. Fredag blev det mat, promenad, Jönsson-ligan och en massa mys. Jobbade igår på dan och efter det åkte vi till moheda för att kolla på fussball. Kvällen spenderades med tårt -och kakbakning eftersom vi skulle fira johans mormor som fyller 75 idag + att älsklingen fyller år imorrn. Så idag har vi varit ute på Villa Vik och ätit med hela familjen, och sen hem hit för lite kaffe å tårta :) En superhärlig helg.

Nu börjar däremot söndasångesten infinna sig...
Ha det fint mina vänner! ♥

Uppdatering är på sin plats kanske?

Blev lite inspirerad av mjukis som gav oss en något detaljerad snabbresumé av senaste tiden i hennes liv. Bestämde mig därför för att uppdatera min blogg också.

Mestadels handlar det om jobb, eftersom jag den senaste månaden har varit stationerad på striddes ca 203 timmar. Där har det varit fullt upp med kunder (bra & dåliga) samt hembesök. Kvällarna har den senaste veckan gått åt till att lägga golv i köket (vilket blev swajnigt snyggt) och försöka komma på lite fler grejer vi måste fixa här hemma. Nu ska vi bara hitta tid till att köpa & fixa allt...

På grund av "duggregnet" här nere, har det heller inte blivit så mycke uteaktiviteter som ja önskar, så vi får hoppas att veckan som jag tänker ta ledigt på, bjuder på mer sol än vad som är brukligt här i småland :) Jag behöver det. Vi har ju kanske inte haft sämst väder här, men som ni säkert förstår så har jag jobbat när det varit fint, och dagarna jag varit ledig har det varit kasst. Sometimes you win and sometimes you lose. Typ.

Nåväl, jag ska inte klaga... livet är underbart ändå. Önskar bara att dygnen var längre, så jag hann göra mer efter jobbet. I helgen väntar dock Karl-Oskar dagarna, så det blir skoj!

Detta blev ju väldigt hattigt, men nu vet ni iaf varför ja varit wätt dålig på att uppdatera :)

Peace ♥



RSS 2.0