fint som snus på julafton!

Nya kläder landade i min brevis idag. Beställt lite nytt från bubbleroom & paprikastore och det är alltid lika kul varje gång. Tack å lov satt och var det mesta över förväntan, men mest av allt gillade jag min nya bikini. Drog en rajd till rågårds och lämnade tillbaks en tröja också, och vad finner man inte? En tunika istället! Jättesöt vit som blir perfa på midsommar :-)

Imorse fick jag ett ryck å bakade bullar också, så är det nån som är sugen finns det numera fika här!
Jag gillar lediga dagar :-)

puss ♥

måndagsklubben - visma: 2-0

Vi har nu spelat två matcher mot måndagsklubben, och jag överdriver inte när jag säger att vi blir totalt överkörda av dom. Förra matchen gick ju kanske som bekant relativt dåligt (9-0), och den vi spelade idag gick om något ännu sämre (10-0). Trots bättre spel av oss idag, så blev ställningen sämre, men inte är vi ledsna för det! Vi har inte tränat en gång/vecka i 4 års tid, och ingen av oss har spelat i allsvenskan heller. Så det är bara att gratulera dom i förväg till seriesegern, som dom utan all tvivel kommer att vinna! Så länge vi kör över resterande lag och kommer tvåa :-)

Nu ska jag vila min kropp, och ta nya tag på torsdag när vi möter några som förhoppningsvis spelar i samma liga som oss!

puss å hej ♥

all by my seheheelf..

Japp, här sitter man alltså. Ensam på kristusvälfärd eller nåt. Johan är på fest med sin klass eftersom det förmodligen blir den sista innan alla är klara med utbildningen. Inte för att jag är speciellt ledsen för det. Kände att det var så mycket imorse som inte hanns med, eftersom vi blev tvungna att hämta hojjarna lite tidigare än vi tänkte från början. Jag började nämligen med tvätten, som av nån anledning alltid blir större för varje gång ja tvättar istället för mindre. Sedermera tog jag itu med garderoberna här i hemmet. Städade, omstrukturerade, inredde osv. U get the picture. Däremot hann jag inte bli helt klar me tvätten, samt städningen. Så det tänkte jag ägna min kväll åt. Passade mao ganska bra att karln skulle ut å svira :-)

Nu ska jag dammsuga innan jag vågar släppa in Fatman, bädda rent och hämta det första tvättlasset. När klockan närmar sig 21 ska jag masa mig bort till ica å köpa glass, innan jag slappar framför grace anatomy. Och det bästa utav allt är att jag faktiskt kan göra det me gott samvete, för jag har cyklat 2,5 mil idag. Igen :-)

Hopppas ni också får en fin kväll ♥

on the road again...

Senaste dagarna har det vankats födelsedagskalas hos mikis, cykeltur, matchpremiär och jobb. Kalaset var mycket angenämt även om jag var ganska trött och osugen på alkohol. Lagom mycke folk, tre drinkar och tidig hemgång gjorde att vi orkade med en ganske rejäl cykeltur i söndags. Packade väskan me lite frukt och styrde kosan i nordvästlig(?) riktning. Närmare bestämt moheda! Det blev en liten nätt tur på ca 2,5 mil genom öjaby, längs med 30:an och sen vek vi av mot härlöv. Cyklade genom nöbbele innan vi kom fram till härlöv och sedan blev det växjövägen fram till moheda. Väl där, så blev det en kebabtallrik och en tuppelur på föräldrarnas balkong :-) Dock blev det ingen cykelresa tillbaks till stan, utan vi snålåkte me johans mamma istället. Vilket alltså innebär att vi måste hämta hojjarna imorrn eller nåt!



Och igår var det då dags för matchpremiär med vårt korpenlag. Gick sådär. Damerna vi mötte var dubbelt så stora, dubbelt så gamla och onekligen dubbelt så vältränade. Tror dom va poliser också, och ingen av dom har spelat i en sämre division än 2 typ, så... I rest my case. Ni förstår vart jag vill komma. Vi säger att det blev 2-0 till dom, så får ni dra era egna slutsatser! Anyhoo, det va hur kul som helst att va tillbaks i matchdräkten så jag hoppas att det går bättre nästa gång :-) Gjorde dock nåt konstigt me foten, så idag har ja haltat. Ser fram emot en förbättring i veckan! Ikväll blir det DH med mikis, så nu ska ja passa på att boka lite tvättid och vattna blommor!

Hej ♥

kan fettot ha bulimi?

Nu har det hänt igen. Fatman spydde imorse igen, och fortsätter det såhär så kanske ja måste omvärdera hans kost eller nåt. Dock har jag börjat se ett samband. Oftast händer det när han varit ute hela natten, kommer in på morgonen och proppar i sig mat. Lägger sig i sängen och efter en stund hör man hulkandet som bara betyder en sak. En spya på golvet, eller som i de senaste fallen: på johans täcke :-) Jag talar alltså om en hetsätande katt. En bulimiker i mitt eget hem. Fast man kan ju inte annat än tycka synd om den korven, eftersom det så tydligt syns att han skäms och slinker undan mot balkongdörren efter incidenterna. Stackarn :-)


jämnt upp och lite till

Ledig dag igår är lika med ärenden. Tack å lov tog jag inte i för mycket som jag brukar, utan höll det på en lagom nivå. Började dagen med en helkörare hemma. Städa, dammtorka, diska osv. Sen tog jag en sväng på stan för att lämna tillbaks en kjol från vero moda, gick in på några andra ställen, och vips så hade jag spenderat det jag fick tillbaks för kjolen. Even Steven med andra ord :-) Råkade bli två linnen, scarf, nytt nagellack, schampo och lite nya leggings. Dock i stort behov av allt jag nämnde... förutom kanske nagellacket. När jag tänker på det, så är jag faktiskt i behov av i stort sett allt nytt, eftersom min viktökning inte bara har medfört ett sundare utseende, utan också att kläderna jag har faktiskt är för små!

Idag har dagen för övrigt börjat bra. Blev väckt av ett par blixtar rakt i ögonen, och som framgår av bilderna, inte riktigt vad man väntar sig ska hända vid 07.20 :-)



Efter det abrupta uppvaknandet blev det frukost, och i skrivande stund gluttar jag på knight rider samt överväger en kopp kaffe innan det är dags för jobbet. Efter jobbet ska vi förresten till Villa Vik och äta grillbuffe med alles. Ingrid går nämligen i pension till sommarn, så då måste vi ju fira :-)

Nu kaffe och den sista moster fian. Hej ♥

grattis babe!

Många födelsedagar blir det i vår, och nu är det mjukis tur att fylla 25 :-) Detta ska firas i helgen, och sen tror jag att 25-års skivorna är över för några månader!


Grattis världens bästa annamika, puss puss ♥

diamonds & pearls



Emma von Brömsen (ja hon är släkt med Tomas von Brömsen) har gjort en ny tapetkollektion för Boråstapeter, som heter EMMA. Detta är hennes examensarbete där hon har utgått från gamla tapetmönster i en härlig mix av pärlor, flätor och sobra färger. Tapeterna är tillverkade i limtryck samt non-woven material, vilket gör dom eleganta och såklart väldigt enkla att sätta upp.

Så välkommen in för en titt ♥

foto: pressbilder från Boråstapeter

mackiluren

Igår var vi som sagt hos barro och firade att hon blivit ett år äldre. När vi kom dit bjöds det på pizzaslices och drinkar, jag och johan åt nog mest som vanligt, och efter ett tag blev det presentöppning. Med anledning av hennes önskelista (som bara bestod av en massa presentkort) var vi lite oroliga att vår present till damen skulle duga. Först tänkte vi ju bara köpa presentkort, men kände att det blir lite mer personligt med en riktig present. Och eftersom damen är en shopaholic vore det oansvarigt av oss vänner att öka på detta beroende. Man köper ju inte ett presentkort på apoteket rödnäsa till en recovering alcoholic direkt ;-) Så sagt och gjort, vi spånade. Och resultatet blev att köpa en spikmatta! Hon har ju konstant värk i nacke, huvud, rygg mm, så då var saken biff. Kände direkt att vi hade gjort rätt när hon öppnade paketet och fick se mattan. Såg verkligen ut som att hon blev glad, vilket var kul :-)

Runt tolvsnåret bar det av mot stan och terassen. Där var det kö till förbannelse, och när vi såg barro, andreas och nån till ta gräddfilen och lämna oss kvar i kön, så gick jag, johan, alfons och camilla till oléo istället. Eftersom alfons brukar dj:a där så kunde vi ta gräddfilen in! Trots 18-års gräns(!) hade jag faktiskt riktigt kul. Vi fyra dansade bugg och svängde runt bland tonåringarna som vi aldrig gjort förr :-) Runt halv två kanske hade jag fått skavsår på tån, så då fick det bli en burgare på mc.d och sen gick vi hem! 

Ja just ja, tyckte det va skitkul när jag kom på att saras kille är grymt lik Mackan "erik & mackan" Edlund, så jag va såklart tvungen att fota honom för lite lika-som-bär granskning! Kolla om ni ser vem som är lik!


Tack för en supertrevlig kväll ♥



happy b-day baroo

Idag är det barros tur att fylla twenty-fucking-five och jag är glad att jag gjorde bort min fest för två år sen. Det blir sånt baluns å ståhej, så hälften vore nog ;-) Skämt å sido, nu är feststassen och mejket på och det börjar väl bli dags att dra sig till födelsebarnet! En quickfix i håret and I'm good to go! Hörs när jag är i stånd att bruka ett tangentbord igen :-)



grattis ♥


holiday road

Nu är det äntligen spikat med semesterschemat, så jag är ledig vecka 28 & 29 och sen en vecka i slutet av augusti. Så i juli när johan är ledig från fotbollen blir det förhoppningsvis en roadtrip till pite! Om allt annat klaffar såklart... Vi har även pratat om att dra en trip till göteborg några dagar, eftersom det va ungefär 12 år sen jag va där, och jag vill verkligen göra allt de där turistiga som man ser i reklamer. Gå på liseberg, åka paddan, vandra i parkerna mm :-) Tänkte att jag skriver om resorna nu, så kanske dom blir av.. för vi är ganska bra på att prata om allt vi vill göra, men blir för slappa och bekväma så vi stannar hemma istället, hehe.

Idag har varit en bra dag. Jag har fått massor gjort på jobbet, sett nya Artist från Eco som kommer i augusti, (som för övrigt va skitfin) och nästan släckt en brand i ett elskåp! Eller det är kanske att ta i. Det luktade bränt efter att en reparatör hade varit och fixat godsporten, så vi härledde doften till elskåpet som sitter vid sidan om, och när stickan skruvade upp locket, så rök det där inne å lukta bränt som fan. Kunde ju faktiskt ha slutat olyckligt, med tanke på vad vi har för produkter i byggnaden! Så det är bra å ha en fungerande kran ibland :-) Och när jag kom hem stod det en smarrig chili con carne på spisen, som det bara va att hugga in på! Fick förresten veta av johans polare micke att en 4a i deras hyreshus står tom just nu, så ja hoppas att vi får kolla på den.. det vore ju toppen! Nyrenoverad, stor och på botteplan, kan ju inte bli bättre!

Nu är jag i alla fall trötter, så det blir en tjuga på spikmattan innan snutten kommer hem!
Hej ♥





shaktimatta



Jag har ju glömt berätta en sak... nämligen att jag köpte en spikmatta för nåra veckor sen. Måste erkänna att den var en plåga att ligga på från början, eftersom taggarna längst ner i svanken tryckte hyfsat fint mot "fettet" ovanför rumpan. Sen att varje tagg även mördade skulderbladen gjorde inte mitt förtroende större. Men som dom säger... övning ger färdighet! Låg några gånger med linne och började succesivt linda upp det, tills jag stod ut med spikarna några minuter. Efter ungfär 6-7 gånger kunde jag äntligen ligga 20 minuter. Och somnade efter 10! Man blir jättevarm, knallröd och ser ut som en nygräddad tekaka men det är bara så.jäkla.skönt! Har full förståelse för dom som slänger sig med ordet beroendeframkallande, för det är den fasiken. Kostar runt 6-700 spänn för en med 6000 piggar, och det är den värd. Så spring och köp, ni som har ont i ryggen, nacken, axlar och andra ställen :-)

puss ♥



may and everything after

Sista april spenderades som bekant i soffan med flottig mat, men nu såhär i efterhand mår jag inte ett dugg dåligt över det. Jag mådde prima på fredagen, vilket gjorde att vi drog iväg på ännu en cykeltur i det vackra vädret. Denna gång bar det av till sandsbro där vi cyklade längs högra sidan, ner till fotbollsplanen och båthamnen, och sedan upp genom det nybyggda området. Fick en förnimmelse av Wisteria Lane eller nåt, för allt va sjukt perfekt... dock inte speciellt mysigt eller personligt. Efter Wisteria Lane cyklade vi över sandsbroleden och käkade lunch vid helgasjön. Och efter det tog vi en liten mysig stig genom skogen, tills vi kom ända fram till evedal. Just ja, mitt i idyllen kom en liten klapperslange å slingrade sig på stigen.. och direkt kom mördaren i mig fram. Slängde en kotte samt grenar efter den rackarn, men utan resultat! Efter turen blev det vila, innan vi cyklade till nicke å grillade lite :-)



I lördags var det dags för anders att fylla 25. Festen hölls i Blädingegården utanför alvesta och det va mycket trevligt. Runt 60 pers hade kommit för att fira gossen, och det serverades mat, dryck och tårtor i mängder. Jag åt såklart mest tårta :-) Runt halv tre kom mackans pappa och hämtade oss, efter en hel kväll av buggande, ätande, ordlek, gratis bar och skrattande. "Tack å lov" fick jag huvudvärk under kvällen vilket gjorde att jag bara drack vatten från elva ungefär. Igår kände jag mig därför i prima skick :-)





RSS 2.0