Omtentan

i strategiskt inköp klarades med nöd & näppe... 37p av 60!
Faaan så skönt!!
Hur gick de för er andra?

Kallelse

Happ.. då var det dags igen. Trodde jag hade gjort nåt hemskt när jag såg kuvertet från växjö tingsrätt, typ kört för fort å tappat körkortet el nåt.. men riktigt så hemskt vare inte.
Ska bara vittna i tingsrätten för det som hände 12 december då jag såg den där killen smasha sönder rutorna och bryta sig in i Bäckaslövsskolan. Tack å lov blir förhöret/vittnesmålet över telefon denna gång, vilket känns skönt eftersom killen inte vet vem jag är.

Undra om dom her på högtalaren förresten...? Då hör han ju min röst å att jag är från norrland å kanske hittar mig på grund av det å plockar mig senare....hm. Tricky.

Jaja, det blir nog bra det också... Förhöret är iaf på fredag kl 15.30, så då får ni hålla tassarna borta från era telefoner, eftersom jag tydligen måste va anträffbar :)

Hörs å ses
Pussar



Lady cracker needs to butt up!

Blir tokig på personer som inte kan köpa längre tröjor som täcker eventuella springor i den bakre, nedre regionen. Eller varför inte dra upp byxorna liiite till?
Idag, som många andra gånger har jag haft, inte nöjet, utan olusten att stirra in i en sån springa på en viss person. Å grejen med dessa cracks är ju att man inte kan undvika det heller. Speciellt när det är så påtagligt och rakt framför en. Det enda man sitter och tänker på är: måste... sluuuta... tiiiitta.
Och: måste... sluuuta...bli... irriteerad! Men går det? Nope.
Har bara lust att skrika ut att denna ska dra upp brallorna el börja slita ner tröjan!

Anyhoo.. har som ni säkert förstår haft föreläsning idag. Handlade om interkulturell kommunikation, och var faktiskt rätt intressant. Blev mycket diskussion och samtalande vilket faktiskt höjer betygen för föreläsningar rejält. Orkar inte med dom lärare som bara står å pratar och "glömmer" bort att involvera studenter i ämnet. Efter skola blev det upp till systemet för att anskaffa diverse alkoholhaltiga drycker, eftersom det blir lite fest här på lördag!

Nu blir det disk, å soffan en stund innan jag ska till annica för lite kycklingsallad å promenad runt sjön. Stabilt.

Puss

Stilltje

Va nåra dagar sen jag skrev nu, för ja vette fan va ja ska skriva om för tillfället.
Har varit lugna puckar sen nyår, bara tagit det lugnt, gått på stan, hängt me tjejerna och johan. Hittat lite nytt till garderoben och ett par skor. Jobbat. Sett film osv.

Jo just ja.. en av kioskarna i pite brann igår och ägaren till kjorren brann inne. Det var tydligen rån-mord eller nåt för han hade blivit skjuten först, innan nån tuttade eld. Helt sjukt.. I lilla pite. Vet inte riktigt vem ägaren är, men en gammal polare jobbade där, så första tanken var ju att det var han som brunnit inne. Hemskt iaf.

Helgen har som ni säkert förstår varit lugn och skön. Var hos elin igår på dan och käkade scones, sen hem å laga middag till mig å johan. Sen blev det tv å promenad i snålblåsten. Skönt. Ikväll blir det ner på stan å lira lite biljard, så de blir kul. Hoppas bara att jag vinner. Dock inte så säkert, när jag möter en naturbegåvning i alla ämnen.
Hope hope iaf :)

Hej

New years eve - part deux

Hello bakfylla.
Är faktiskt för första gången på länge väldigt bakis, och jag måste säga att ja njuter till fullo. Sovit i soffan till satc, vaknade runt 14, gick ner till mjukis å blev matad, ätit choklad, kollat på scrubs och nu hem å fortsätta rehabiliteringen. Mycket skönt att va bakis ibland! Känns ju mer legitimt efter nyårsafton också, som för övrigt var hur bra som helst. Hos johan och jennie blev det massor av mat, smarrig marrängswisch, jello-shots och såklart skumpa, raketer och övrig dricka! Tack för ett superfint nyår alles!


Såå.. det va nästan alla bilder som togs under kvällen.
Nu längtar jag bara efter my man, som förhoppningsvis kommer om en stund!

RSS 2.0