papper papper

Är för tillfället fast i det byråkratiska sverige. Jag talar om ärenden och pappersvälde. Idag är en sån dag där mycket som skjutits åt sidan blir gjort. Har nämligen börjat ta tag i alla mina papper som ligger slängda åt alla håll, samt försöker skapa lite ordning. Bilen som ägs av mamma ska skrivas över på mig, och då vore det ju fint om man hade registreringspapprena. Men det har ja inte, så nu måste dom beställas från vägverket. Igen. Hur kan man slarva bort såna papper egentligen? Sen tog mitt dåliga samvete, samt en uns av panik över, och jag bokade en tid för besiktning. Vill ju inte åläggas med körförbud. Var för övrigt väldigt strategisk i mitt val av tid, med förhoppningen att kanske slinka undan lite lättare om vissa småskavanker finns: en fredag kl 17.15 :) Så jag hoppas dom slarvkollar för att dom vill hem!

Har även kollat olika försäkringsbolag för priser, och det skiljer ju inte lite bland dom. Skitdyrt och jävlat värde K. Blir nog hursomhelst länsförsäkringar, som va billigast. Det är det man undrar över egentligen. Vad har tex  folksam för räserförsäkring eftersom deras kostar runt 6000/år, jämfört då me länsförsäkringar som låg runt 3600/år? Helförsäkrat är ju ändå helförsäkrat.. så det borde ju inte skilja såå mycket tycker man.

Jaja, nu har jag snurrat alltför mycke kring detta formella pedanteri. Måste fortsätta med sorteringen, mail-korrespondensen och pappersvändandet...samt äta lunch :)

Ordning & reda ♥



här kommer hela januari

Jaa..va säger man. Gått ungefär en hel månad sen ja skrev sist, så ja tänkte att de va dags för ett litet bidrag till bloggvärlden igen. Januari har i stort sett gått åt till att jobba känns det som. Har varit hur mycket som helst med nya tapetkollektioner som ska upp på lager, prisändringar, omstrukturering mm, och eftersom jag är tapetansvarig hamnar lotten på mig att fixa allt med fysiskt lager, upppackning, beställningar mm mm. Detta tar tid och jag är hyfsat mör när jag anländer till seminarievägen 28 strax efter 18. Men det är kul. Mycket bättre nu när ja känner att ja börjar få kläm på allt, och samtidigt jobbar för att det ska bli förbättringar. Nästa vecka blire förmodligen lugnare på tapetfronten, så ja kan fokusera mer på att ändra hemsidan och lägga upp de tjänster jag erbjuder. Alltså hembesök & färgsättning.. inget annat snuskigt :)

På övrig och fri tid har jag/vi bland annat kollat på fotboll, tränat, spelat monopol, åkt skrillor på växjösjön, promenerat och myst. Förra fredan drog vi dessutom iväg till moheda å hämtade hem deras gamla Sega Mega Drive, så jag har spelat Sonic the Hedgehog på gamla dar. Helt suveränt! Mamsen i tibro fick sig ett besök också, där vi kollade på fornlämningar å annat skoj i dagarna två!


nåra bilder från tibro


jag blev stortorsk i monopol. Vem som vann framgår om ni studerar bilderna!




mys och nagelmålning


skridskor i blåsten


Så där ja, nu kan ja me gott samvete slänga mig i soffan å kolla på handbolls VM.
Tips för dom som är vakna ikväll runt 22.45: Konståknings EM med Alexander Majorov från luleå. Suverän kille som är på stadig frammarsch!
Heja ♥


new years eve - part deux

Efter alla bestyr, missöden och annat smått å gott, gick vi i samlad trupp till johan & jennie. Där väntade supergod mat eftersom alla hade tagit med sig lite av varje. Öl och annan alkoholhaltig dryck flödade och det var en allmänt gemytlig stämning :) Sedan blev det ut i parken och titta på raketer och sen efterbläcka nån timme innan det va dags att gå hem!

Tack alla för ännu ett fint nyår ♥


RSS 2.0