rum nr 2

I stort sett klar me hallen nu, ska upp me nån hylla, lite tavlor och nya lampor, men annars är vi nog klara! Så idag drar vi vidare me sovrummet. Ska bredspacklas och målas och sen ska tapeten jag tiggt till mig sättas upp. Och sen är vi nog klara där också :) Igår va micke här och fixade me elen, och det blir fortsätttning på torsdag eftersom lampan i köket va lite småkrånglig.. solrosen från ikea blev dock skitabra i sovrummet :)

I helgen blir det förmodligen heltidsarbete här hemma, eftersom båda är lediga! Imorrn kommer claes på eco förresten och visar en ny tapetkollektion.. kan kanske snika till mig nåt där också, om dom är fina! Kommer bli fint det här :)

To be continued...

Kommentarer
Postat av: carro

Åh så kul med lite nytt. O med tanke på din fantastiska smak o stil lär det bli superfint! ;) Ringde runt till sex olika igår men alla var uppbokade till januari..gaah. Men så visade sig att Andreas chef kände en VD för ett av företagen så han lyckades hooka upp oss ;) får det gjort nästa vecka fhv. TACK för hjälpen med numrena!!

2009-10-28 @ 10:33:13
URL: http://g0ldfish.blogg.se/
Postat av: z

skönt å höra att det ordnade sig :)

Hade ju it varit så kul å stå utan dass i tre månader till :S



2009-10-28 @ 11:25:12
URL: http://coolazandra.blogg.se/
Postat av: Mika

ja, jag tänkte mig en 2,0T coh sen steg tre chippning -det tror jag kan vara nått! :) smart mjukis! :) fint det har blivit hemma hos er -jag är INTE alls avis!! puss

2009-10-28 @ 20:32:35
Postat av: Jennie

Det är ju nästan så ni får dra ihop en nyinflyttningsfest i den nyfixade lyan? :) Kram!

2009-10-29 @ 12:42:59
URL: http://skattkistan.blogg.se/
Postat av: z

kanske får bli en glöggkväll sen till 1a advent.. DÅ borde vi iaf va klara :)

2009-10-30 @ 09:17:59
URL: http://coolazandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0