hänt i veckan

Sådärja, tyckte väl att det va nåt ja glömt att göra... Men av nån anledning så verkar det som att folk blir mer nyfikna ju mer sällan ja skriver. Känns ändå rätt bra!

Senaste veckan har hur som helst varit väldigt innehållsrik, så ja vet it ens vars ja ska börja. Helgen har jag för mig var jättelugn. Vi åkte ut till Singoallas grotta igen för att pulsa till toppen i snön. Hur vackert som helst. Såg även ett gäng "hålor" där älgar hade legat och gottat sig i snön. Brun/gul snö vittnar om en obefintlig sanitär fåfänga :)


Resten av lördan spenderades i moheda och sedan en stund hos mikis. Någon lite mängd vin slank ner innan det va dags att bege sig hemåt. Skulle nämligen åka tåg till skövde och träffa mamma på söndan och ville ju som inte va bakis eller alltför trött. Väl i skövde åkte vi till vandrarhemmet där vi skulle kinesa, och började gå igenom allt material som förhoppningsvis kommer att göra så det vidrigaste, futtigaste och oärligaste företaget i svea rike, drar tillbaka sitt avtal mot mamma. Företaget jag talar om heter Yellow Register (aka. Yreg, Yr.se, Comitnet mm.) Kärt barn har många namn som man brukar säga. Mamma gick alltså på en telefonförsäljares snack i våras angående en "gratis" hemsida, och nu blir hon inte av me fanskapen. Och detta ska snart avgöras i rätten. Så nu vet ni det... Släng på luren om nån sådan ringer :)

I måndags var alltså den första förhandlingen, och efteråt fick ja mamma att följa med ner till oss för lite påhälsning. Känns jätteskönt att mysa lite extra me henne nåra dagar till. Senast vi sågs va i juli, så det är ett tag sen :)

Igår var även dagen för min radiomedverkan. Kändes bra och avslappnat och jag tror att folk fattar vad ja menar. Bredde it på så mycket, så dialekten blev det som kallas för "pitefint". Här kan ni lyssna på del 1. Och här del 2 :) Idag efter jobbet har vi varit en sväng till smålands museum och utvandrarnas hus, vilket va helt ok. Gillar nog bäst historien om titanic och alla vackra glasföremål.

Nu blire mat! Hej på er ♥


Kommentarer
Postat av: MIKA

MIIIIIIN KÄNDISSYRRA :)



Snyggt!



Puss

2010-02-11 @ 12:31:51
URL: http://annamika.blogg.se/
Postat av: zandra

hahaha.. gode :)

puss

2010-02-11 @ 17:16:33
URL: http://coolazandra.blogg.se/
Postat av: sis

Nä MIIN kändissyrra!! Fan va bra du pratade, väldigt mycke finprat :D Själv skulle jag nog inte ha svävat ut så mycke, typ Ja, Nej, fondtapet är poppis :D Nä det var skitabra syrran!! Vi ska fara upp hos farsan när du kommer hem, råd till v-rum och kök :D Pus pus

2010-02-11 @ 19:05:36
Postat av: pappsen

seriöst!!!Du platsar ju som programledare för fan,meget bra/kraaam

2010-02-11 @ 19:45:17
Postat av: zandra

äsch :)



kram å puss på er

2010-02-12 @ 17:35:52
URL: http://coolazandra.blogg.se/
Postat av: Annica Petersson

Va duktig du är..så stolt över dig! Kram

2010-02-22 @ 10:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0