så. jäkla. typiskt.

Skulle aldrig ha efterlyst kattvakt till berra, för nu är han sjuk. Märkte igår kväll när vi skulle släppa ut honom att han verkade ha ont nånstans eftersom han pep till. Vilket han aldrig gör annars, men tänkte inge mer på det utan släppte ut honom. Imorse när jag släppte in honom verkade han inte ha speciellt ont heller, då han sprang efter in till köket för att äta. Och sen kom han å la sig i sängen och kurrade som vanligt. Nu, efter flera timmar däremot, verkar han ha skitont i tassen (som nu är jättesvullen) plus eventuellt feber. Så det blir veterinären klockan 13 :(

Fan så typiskt. Har verkligen ingen lust med en sjuk katt, när man typ kan föda närsomhelst. Och som extra glasyr på tårtan, så ska vi på begravning imorron också. Johans morfar gick nämligen bort för två veckor sen ungefär... Hoppas innerligt att katten blir frisk tills förlossningen drar igång bara, för annars måste han ju bo hos nån annan! 

Jahapp, då var det bara att åka å köpa ny kattlåda och sand igen då. Det var nämligen några av sakerna vi slängde när vi rensade förrådet senast. "Närå, vi kommer it behöva den nå mer" sa jag, när johan tyckte att vi ändå skulle behålla den.

Kommentarer
Postat av: Carita/Sagapo

Men du, det mesta brukar lösa sig. Upp med hakan. Men jag håller nog med Johan, vi har alltid kattlåda vintertid och när vi ska åka bort. För då kan man lämna dem inne.

Ha det så gott nu. Kram Carita

2010-10-06 @ 12:31:10
URL: http://levalivetharonu.blogspot.com/
Postat av: z

jo, det blir nog bra den här gången också, men det kom lite olägligt bara :) Och så typiskt att man är så optimistisk å tro att vi ALDRIG behöver kattlådan igen, haha! Klant :)

2010-10-06 @ 14:27:53
URL: http://coolazandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0