lilla familjen möter den andra lilla familjen!

I fredags var vi i Lund och träffade söt-Elton för första gången. Han är helt bedårande, och det ska bli så kul å se vilken kontakt han och Lilli får senare i livet. Just nu får vi dock vänta lite till, innan dom får komma hem. Vid operationen (eller nångång därikring) blev en nerv till diafragman skadad, vilket gör att han inte kan andas själv innan nerven läker ihop. Därför måste dom nu vara kvar på sjukan tills den är ihopläkt, om dom inte får en respirator med sig hem.. då kanske nerven kan få läka ihop hemma istället, och dom slipper bo i sin Ronald McDonald-lägga. Sjukhusläggor i all ära, men hemma är fasen bäst alltså. Plus att jag såklart kan hänga med Angelica då, som tanken var från början :) Vi håller alltså tummarna att nerven läker ihop pronto! Angelica och Niclas är förresten helt underbara dom också.. Tycker dom (ni) har hanterat detta helt fantastiskt, och det var såå fint att se dom (er) igen. Det va så himla skönt att få prata av sig med henne, och höra hur det var/hade varit fram tills nu samt återuppta lite av det "skvaller" vi har ägnat oss åt senaste halvåret ;)

En mycket fin dag och ett mycket kärt återseende alltså!


Mamma Angelica & Elton ♥

Dom fattade inte riktigt dethär med att titta på varann, direkt ;)


Finaste tjejerna ♥


Och den lille fightern himself :)

Kommentarer
Postat av: sis

Vilka fina bilder! Å en riktigt liten gullekille!! pus å kram

2010-11-30 @ 08:57:07
Postat av: Carita

Så roligt för dom att ni har hälsat på. Han är ju riktigt gullig den lilla kämpen. Håller verkligen tummarna att de snart får komma hem.

Här känns det lite tomt, Daniel är ju på väg mot Thailand där han blir i tre månader. Inte lätt för mamman ska jag säga. Längtar redan efter honom men jag tror att det blir bättre när han varit borta ett tag. Så kul för Rosita och Peter att få träffa Lilli.

Ha det så gott. Kram Carita

2010-11-30 @ 21:30:24
URL: http://levalivetharonu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0