karmakontot - media markt: 1-0

Efter en fin inledning på gårdagen, blev eftermiddagen något lite jobbigare. Började med att tvätta  och sen träffa mikis på stan for some shopping (som bara resulterade i en ny brun-utan-sol-kräm). Tog en lunch på donken och  fikade hemma hos henne. Runt två skulle skulle johan komma hem och då var tanken att vi skulle kolla på ny TV.

Drog sedermera iväg till Media Markt och hittade faktiskt en riktigt schyrre tv från LG som vi slog till på. Släpade det tunga aset hem och in i lägenheten och började packa upp. När allt är uppe och vi i stort sett ska ställa in kanalerna så ser jag ett litet märke i glaset. Som sitter på insidan. Gaah.. så det är ju bara att montera ner och packa ihop allt igen och släpa den bort till MM igen. Problemet var bara att den var nedsatt eftersom det var sista exet kvar, och dessutom hade utgått. Såg framför mig typ tre veckor utan tv för att den skulle lagas osv.. men prisa gud så bra det blev istället: Vi fick välja mellan att ta samma tv (fast demo-exemplaret) eller en annan likvärdig (fast mycket bättre och dyrare) från Samsung och lägga tusen spänn emellan. Tack men nej tack sa jag, eftersom jag inte ville lägga en spänn mer på en tv överhuvudtaget. Vi behöver ju en ny bärbar, kablar, tangentbord å en massa annat också ju. Då kontrade säljaren och erbjöd oss den för femhundra istället. Och det kändes ju bättre såklart, varav vi slog till :)

Så nu har vi en skitfin svinbra tv som egentligen skulle kostat drygt 5000kr mer! Plus att vi fick behålla det högre presenkortet som den första tv:n gav. Sweet :) Men det första man reagerar på är ju såklart vår ohyggliga otur. Alltid när vi väl tar oss för och ska göra/köpa/fixa nåt så är det fel på det, går sönder, finns inte osv. Men sen av nån anledning ordnar det sig, och ofta till det bättre. Måste vara karma alltså ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0