glorious day!

Igår var det dags för återbesök hos barnmorskan. Inte varit där sen vi gjorde hjärtljudet, så det var dags att ta nya prover samt prata lite om ultraljudet. Verkar som att allt går enligt planerna iaf. Gått upp lagom i vikt, sockret var bra, hjärtljudet på lillfisen lät också bra. Hade dock väldigt lågt blodvärde som låg på 116, så nu är det järnrik mat som gäller! Vi fick även en massa info om föräldrakurser, försäkringskassan och annat smått å gott. Nu är det bara att ta tag i allt också...

Dagen i övrigt var kanon. Hade ju underbart sommarväder så det blev en liten runda på stan med angelica innan vi promenerade hem för lite mat. Kvällen avslutades på räppevallen med att se räppe-moheda, och moheda torskade tyvärr!

Idag var det tänkt att rensa ur förrådet, så vi får plats med allt annat som ska in. Blir även en sväng till bror pehrssons för att köpa lite möbler till johans jobb. Kvällen och helgen i övrigt inrymmer inte alltför stora planer, så vi får väl se om nåt skoj dyker upp. The world is my oyster ;-)

Hade fint ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0