i will always love you

Tror att bebisen gillar Whitney. Så fort jag sätter på I will always love you så börjar det sprattla ordentligt därinne. Kan vara lite slöa rörelser hit & dit, men när whittan öppnar piporna till denna ljuva ballad, så blir det tydliga buffar och knuffar! Blev nämligen en hel del youtubande i lördags, varav vi tittade på klippet där lejonet christian återförenas med sina förra ägare efter ett år på savannen. Hjärtegripande som det redan är, så förstärks det av att klippet är ljudsatt med den låten, och det var då bebisen började sprattla som tusan :)

Blev i övrigt en lugn och fin kväll. Vi hade sällskap av Roos och Nils, och orkade tillochmed med en snabbvisit på Lagerlundens uteservering! För så är det, man orkar helt enkelt inte hålla samma goda tempo som man gjorde förr, men det var trevligt att iaf gå ut en liten sväng :) Pigg och utvilad var jag dock igår, när IKEA fick sig ett litet besök. Även Ankan fick sig ett besök och hon bjöd på en förträffligt god homemade rabarberpaj! Kvällen avslutade jag med att måla den nya kökspallen och sedan i soffan med johan.


Kommentarer
Postat av: Sara´n

Bebisen är ju god smak iallafall ;-) Tänk det kunde varit värre att han/hon gillade hårdrock a la vi skriker så det inte hörs ett ord alternativt shottis =)

Har husletandet lagts på is? Vore trevligt och få grannar i Rottne ;-)

Kram Sara

2010-07-20 @ 08:53:54
URL: http://sarans.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vilken bebis! Ska bli mys att få träffa på den snart, för nu är det ju inte alls speciellt länge kvar :) Härligt att du fick havandeskapspenningen (eller vad det nu heter)! Kram Jennie

2010-07-22 @ 13:08:38
URL: http://skattkistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0