semesterbilder 2

Helgens bravader kommer här. I fredags tog vi det väldigt lugnt. På förmiddagen gick en sväng till morbror peter för att hälsa på kusinerna som kommit upp från sundsvall, samt snackade lite om kvällen och vad som skulle hända. Som oftast när jag eller vi kommer upp, så har vi som tradition att alltid klämma ihop oss hos någon för lite middag och alkohol, eller någon typ av tillställning så att man hinner träffa alla under vistelsen. Denna gång blev det hos millan & bengan, och vi fick ihop ett hyfsat gäng iaf :-) Blev kubbspel, mat, öl och skitsnack innan vi packade ihop och åkte hem runt 12!


I lördags vaknade vi till strålande sol, så då blev det bestämt att vi skulle ta en dag på stranden. Packade väskorna och lirade lite volleyboll på norrstrand. Vattnet var dock som is, varför vi valde att bada i den intilliggande norrstrandspoolen istället :-)


På kvällen skulle vi ut i pitevimlet, så då grundade vi med grillat hos brorsan tillsammans med lasse och hans jobbarkompis elin! Superfin och varm kväll vilket gör att guran åker fram och vi kör lite allsång innan taxin hämtar oss för färd ner till 1906 och terassen :-)

Söndagen spenderades som bekant i horisontellt läge, inte minst på grund av min eskalerande dunderförkylning.. svininfluensan månne? På eftermiddagen fick vi dock ett ryck och körde upp till Kalahatten för att vandra på pites högsta berg!



Sen blev det film och gonatt efter en lång och härlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0