semester i svea rikes nordligare län

Vi har haft en mycket angenäm semester måste jag säga! Alltid lika fint, känslosamt, roligt och härligt att komma hem. Det bästa är ju att träffa familjen som jag dagligen längtar efter, så det gäller att köra 100 procent när vi väl träffas. Under de tio dagarna vi befunnit oss där, har vi bott hos min superbrorsa charlie och hans ungar emsan & limpan. Brorsan har dock jobbat på dagarna så vi har som umgåtts me syrran och hennes familj tills på eftermiddagarna, då brorsan och pappa har kunnat hänga me på våra upptåg.

Som mest har vi åkt på utflykter, badat, solat, vandrat, ätit, kollat på film, grillat, njutit samt en och annan öl har också slunkit ner. Vi har träffat resten av familjen med tillhörande kusiner samt pojk,-och flickvänner. Vi har även halvt om halvt blivit rånade när vi skulle spela nio-håls golf på pite havsbad, men som tur var var det slut på golfbollar(!) när vi hade betalat 220 spänn(!) så vi tog fint tillbaks pengarna och körde nån annanstans och spelade minigolf för en tjuga istället :-)

Bilresorna på de nätta etthundratrettio milen enkel väg, har också gått utomordentligt bra. På vägen ner igen i torsdags hade vi kanonväder bitvis, vilket gjorde att vi efter 65 mil tog oss ett stärkande dopp i tönnebro :-) Prick klockan 00.00 var vi hemma i växjö igen, och det kändes som om vi aldrig ens varit i piteå. Konstigt det där. Man acklimatiserar sig fasiken fortare än man tror! Jaja, här nedan har jag delat upp vistelsebilderna i kapitel, för att undvika att komma med i guinnes rekordbok för det längsta blogginlägget ever :-)

ps. är det inte rätt lustigt att på 260 mil, från söder till norr och tillbaks igen, har inte en enda fartkamera blixtrat till? Jag tycker som att det är det.

Kommentarer
Postat av: pappsen

hejsan, de var så roligt å se er igen,å du gör så bra inlägg på din blogg,fina kommentarer å bilder.kör hårt,kram-kram

2009-07-21 @ 20:17:52
Postat av: z

aa de va verkligen skönt att komma upp en längre sväng :) får se om de blir å komma upp till peter & caritas bröllop också..

kram kram

2009-07-22 @ 10:56:48
URL: http://coolazandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0