granen står snart så grön & grann

Var och tjacka oss en gran igår. Väldigt tät, grön och fin och endast 120 riksdaler. Är ju som en sucker för riktiga granar, och eftersom vi inte haft nån (överhuvudtaget) senaste åren så kände ja att de va dags me en gran. Finns att köpa vid lillestadskolan ungefär. Cash betalning eller via bankgiro och du stöder växjö orienteringsklubb! Så det kan ja varmt rekommendera :)

Just nu står den på balkongen i väntan på att få komma in och kläs, och jag längtar såklart. Känns dock lite osäkert att ha den ute alltför länge, eftersom berra har en tendens att hooka ihop med andra katter, varav några kanske inte har fått sina fortplantningsorgan avlägsnade... Vilket då i sin tur medför en väldigt obehaglig doft, om några av dessa djur har "märkt" vår gran. Får hoppas att turen är med oss helt enkelt :)

 

Nu vankas det nåt så spännande som disk. Tjoho!

Kram på er ♥

 


Kommentarer
Postat av: Mika

Vi högg oss en granajävel (som man tydligen säger på smaoländska) ute i Forsa, Alvesta :) Den är skitliten men söööt :)! Om du tittar på mig får jag titta på din då innan jul (lät konstigt men du fattar =)). Puss

2009-12-16 @ 15:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0