dan före dan före dan...

Bara nåra dagar kvar nu, å ja längtar som fan. Inte så mycket till självaste julafton kanske, men tills syrran å dom kommer (för dom som inte har läst bloggen innan) haha. Igår havererade bilen förresten. Slut batteri. Sånt är så jäkla tråkigt, speciellt när vi inte bor i hus å har garage å prylar för att kunna fixa sånt. Nu står batteriet på laddning i köket och det känns ju sådär. Skulle vi inte fira jul i moheda så hade ja nog it brytt mig, men nu behöver vi ju faktiskt bilen! Jaja, såg nu på mätarn att det snart är fulladdat..

Helgen har för övrigt varit jättefin. Gjorde inte många knop i lördags.. klädde granen, tog en promme å kolla på film och knoppa runt halv elva :) Och igår (eftersom bilen va död) tog vi en cykeltur i det vackra vädret upp till samarkand å glutta i affärerna. Cykeln va förresten inte heller helt ok.. växlarna hade frusit, så min topphastighet låg nog på dryga 2km i timmen. Fick nämligen inte i nån annan växel än ettan, hahah. Smådrygt att cykla nerförs :)

Dagen fortsattes med att baka nya kolor, som även dessa kan gå under epitetet mordvapen på grund av dess - tyvärr - enorma smörhalt, samt negerbollar. Efter baket kom simon å skjussa oss till jula där vi fick köpa en batteriladdare och sen blev det middag. Kvällen avslutades i goda vänners lag hos mikis & chrillan med fika och glögg :) Mycket trevligt!

Här är gran förresten.. berra gillar den också :)



Idag väntar jobb mellan 12-18 och sen blire mys me karln! Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Elus

taskigt med bilen... hoppas det löser sig!

Men Åhå, vilken fin julgran (särskilt kulorna ;)) Puss

2009-12-21 @ 12:41:20
URL: http://elus.blogg.se/
Postat av: z

haha, jaa visst är dom fina :)

2009-12-21 @ 18:27:56
URL: http://coolazandra.blogg.se/
Postat av: Mika

Vaa mys <3

2009-12-21 @ 21:17:41
Postat av: carro

god jul raring!

2009-12-21 @ 21:25:15
Postat av: sis

åhh den halvätna jultomten...nu börjar jag få lite julstämning :D tihi...imorrn far vi!! tror vi var framme kl.1 nån gång på onsda, men jag hör av mej när vi närmar oss!! pus pus

2009-12-21 @ 22:53:12
Postat av: z

sis: va roligt att du känner så :) Japp, vi hörs imorrn! Hittade en bilbarnstol också! pus pus



carro: god jul på dig också hjärtat!



mikis: hihi, jåå :)

2009-12-22 @ 10:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0