Gott & Blandat...

Boomshakalack, ja tack!

Ok, mycket roligt som har hänt senaste veckan. Vi har äntligen fått flytta in i nya lägenheten, som faktiskt var över förväntan i skick, planlösning och standard. Lite målningsarbete och annat som ska göras, men annars: mint condition! Har supernära till minigolfbanan också (förlorat redan såklart) tvättstuga i källarn, grönområden, nära till jobbet och framförallt nära till staan! Kan it bli bättre :)


Helgen va också kanon... Blev kalas för kalaspinglorna mjukis å smarry som fyller 24 denna månad. Mycket folk, mycke alkohol, och framförallt mycket trevligt. Så tack finaste för festen! ♥ Efter förfesten på wennerbergsgatan bar det iväg till Terassen, där det va så mycke folk så det blev tråkigt nästan. Tappar bort varann och kan knappt dansa, så min uppenbarelse där blev rätt kort. Hann dock va me på några vimmelbilder såklart :)


Idag är jag "ledig", vilket innebär jobb här hemma med målning å sånt, men också kanske lite me projektarbetet. Tror tiden får utvisa det...

Hej å hå ♥

Kommentarer
Postat av: ardnaz nosealc

Tack för att DU finns!

2008-05-07 @ 14:29:06
Postat av: carro

Nej nej, nu är jag inte sjuk längre, allt annat som är blä, men tack för tipset raring! Lägeneheten ser ju fräsch och ljus ut, congrats!!

2008-05-08 @ 08:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0