Brillorm

Tisdag idag och jag har varit "ledig". Har mao inte skrivit projektarbete eller jobbat, trots att jag kanske borde. Har istället tagit hand om vår försummade lägenhet och försökt få upp lite grejer, nu när johan också va ledig. Även hunnit måla lite, samt ränna runt å köpa gipsskruvar till förbannelse. Inte billigt må ja säga!

Har också varit å kollat ögonen idag, efter att ha struntat i glajjorna i typ fem år, så nu äre återigen brillor som gäller. Hade forfarande kvar närsyntheten och brytningsfelet, så det ska bli skönt att få dom! Svårt att välja bågar dock...

Helgen var för övrigt jättefin... blev lugnt på fredan me god mat å mys. Lördag hade vi genomgång inför omtentan i matte.. iiish, inte kul, och kvällen spenderades på bion med johan. Var helt ensamma i salongen tills det va typ en minut kvar innan filmen skulle börja, då kom det naturligtvis en ensam rackare å satte sig. Ett intressant fenomen när det är lite personer på en annars ganska så folkrik plats, är den lite halvt om halvt obekväma, men dock självklara nicken å ett "hej hej".. Kul tycker jag, vi hälsar för lite på folk vi inte känner :)

Puss å hej ♥

Kommentarer
Postat av: pappsen

dyyrt me nya brills,men man måste ju se bra ut,he,he,lugnt än så länge,med farsan.kramar-pappsen

2008-05-21 @ 08:19:18
Postat av: Mjukis

Brillmongo heter det :)

2008-05-24 @ 08:46:23
Postat av: sis

jasså 4eyes... de vart briller igen, tihi. Köp nå snygga rackare, å HA PÅ DEJ DOM SEN!! pus pus

2008-06-05 @ 12:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0