hektiskt värre

Kom precis hem från en halvstressig dag. Har varit sjukt lugnt på kundfronten, men inte håller man sig sysslolös för den skull. Har pillat med diverse småprylar som att fixa, ringa och dona med framställningen av min bisyssla: hembesök och färgsättning. Detta resulterade i att jag och chifen åker ner till malmö och reklambyrån nästa vecka, för att diskutera hur vi ska marknadsföra oss på hemsidan. Fint som snus :)

Imorron ska jag på kroppsbesiktning på specialistläkargruppen... något nervig måste jag erkänna. Värsta scenariot vore ju såklart diagnosen cancer... fast diabetes eller dåliga njurar vore ju inte heller nån höjdare! Tyvärr har jag en tendens att måla upp sämsta tänkbara sjukdom, och kommer ha svårt att tro doktorn om han säger att jag är frisk! Vi får väl hoppas på det senare iaf :)

Längtar också massor till helgen eftersom vi åker till Orust och Slussens Pensionat även detta år, för att avnjuta en magisk kväll med Soundtrack of our Lives. Denna gång tog vi hotell också, så vi slipper köra hela natten tillbaks till växjö! Gött.

Nu: En kulinarisk måltid utan dess like, bestående av Knorrs sparrissoppa och knäckebrö... mm. Sen bär det av till mjukis för säsongens sista DH!

Puss ♥

Kommentarer
Postat av: Mjukis

Jag tror att ditt läkarbesök kommer gå bra! Däremot förstår jag att du målar fan på väggen -för man blir orolig! Nu längtar jag till att du kommer hit, dricker Apoterkarens julmust och äter saffransgifflar med mig! Puss och kram!

2008-12-09 @ 19:19:46
URL: http://annamika.blogg.se/
Postat av: Anonym

FAAB med nya grejjer på jobbet & konsert..! O lycka till hos farbror doktorn, fast jag tror du är frisk som en nötkärna! Puss

2008-12-10 @ 15:14:13
Postat av: Elus

tror inte heller att det är några sjukdomar hos dig inte. så pigg och glad som du alltid är =)

Hörs vi inte innan helgen får ni ha en underbar helg! Njut av den för det förtjänar ni hjärtat! Puss puss

2008-12-10 @ 21:44:37
URL: http://elus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0